Lifestyle|14.06.2019 14:20

Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης: Ζει το όνειρο στις Βρυξέλλες (pics)

Newsroom

Συναισθηματική, κυρίως, ήταν η απόφαση του γνωστού ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συµµαχίας. Ένας από τους λόγους της συμμετοχής του, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής», ήταν πως αναγνώρισε στους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ την επιθυµία να γίνουν πράγµατα για την Ελλάδα. Ο ηθοποιός εκλέχθηκε τελικά ευρωβουλευτής στις εκλογές της 26ης Μαΐου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς, την επιτυχημένη του συμμετοχή στη σειρά «The Durrels in Corfu» του BBC One και το YFSF στον AΝΤ1, ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Ο ηθοποιός μαζί με τους συνεργάτες του, απολαμβάνει τα αξιοθέατα της πόλης και προετοιμάζεται για τον νέο πολιτικό του ρόλο. Ο ενθουσιασμός του είναι φανερός στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram. Στη λεζάντα έγραψε: «Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 2019. Η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη στην αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις ευοίωνες!».

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Γεωργούλης στο Έθνος: Γιατί συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Γεωργούλης (Instagram)

T
ευρωβουλευτήςΕυρωβουλήΑλέξης ΓεωργούληςΒρυξέλλες