Lifestyle|16.06.2019 17:37

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και οι γυναίκες του (pics)

Φωφώ Μπόνιου

Η ερωτική ζωή ενός από τους πιο γοητευτικούς σταρ του Χόλιγουντ είναι αρκετά πλούσια με σχέσεις άλλοτε φανερές, ειδύλλια ολίγων μηνών και παπαρατσικές φωτογραφίες που μαρτυρούσαν το προφίλ ενός νέου που κυνηγούσε συμπρωταγωνίστριές του με κάθε τρόπο, άλλες φορές έχοντας το Ο.Κ. της μανούλας του και άλλοτε όχι.

Πρώτη επίσημη αγαπημένη του Μπράντλεϊ Κούπερ η γοητευτική Τζένιφερ Εσπόζιτο. Γνωρίστηκαν το 2006 και πολύ γρήγορα παντρεύτηκαν. Αυτός ο γάμος αποδείχθηκε μέγα λάθος, αφού τέσσερις μήνες μετά έτρεχαν στους δικηγόρους για διαζύγιο. Μάλιστα όπως γράφτηκε τότε, το 2007, ο χωρισμός είχε πολλά σύννεφα, με την όμορφη μελαχρινή ηθοποιό να φέρεται ότι αναφέρθηκε στη σχέση τους έμμεσα μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου της, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είχε παρατηρήσει από την αρχή τις κόκκινες σημαίες και ότι η σχέση ήταν μονόπλευρη. «Ήταν αστείος, έξυπνος, αλαζονικός και κύριος χειριστικός» δήλωνε χαρακτηριστικά.

 

Το καλοκαίρι του 2009 ο Κούπερ γνωρίζεται με τη Ρενέ Ζελβέγκερ, με την οποία έμεινε δύο χρόνια μαζί. Πολλοί υποστήριξαν τότε ότι η καριέρα του ήταν ο λόγος που τελείωσε τη σχέση τους, η οποία παραμένει μέχρι σήμερα φιλική.

T

Επόμενη σύντροφος του Μπράντλεϊ η συνάδελφός του, Ζόε Σαλντάνα. Η σχέση τους κράτησε έναν χρόνο, διάστημα κατά το οποίο χώρισαν δύο φορές. Απ’ όλες τις γυναίκες με τις οποίες είχε συνδεθεί μέχρι τότε ο Μπράντλεϊ, η σχέση του με το μοντέλο Σούκι Γουότερχαουζ ήταν ό,τι πιο σημαντικό του είχε συμβεί. Έμειναν για δύο χρόνια μαζί και δεν συνέχισαν, μια και η 23χρονη δεν έβλεπε μέλλον στη σχέση της με τον τότε 40 ετών Κούπερ.

Κάποιοι λένε ότι ο λόγος διάλυσης οφείλεται στη διαφορά ηλικίας και στο γεγονός ότι η Σούκι ήθελε να επικεντρωθεί στην καριέρα της, ενώ ο Κούπερ επιθυμούσε μια οικογένεια. Από τη ζωή του Μπράντλεϊ πέρασαν όμως και άλλες κυρίες του Χόλιγουντ, χωρίς να υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα ή να έχουν εμφανιστεί δημοσίως πιασμένοι χέρι χέρι.

T

Η Κάμερον Ντίαζ, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Ολίβια Ουάιλντ, ακόμα και η Τζένιφερ Λόπεζ συμπεριλαμβάνονται στη μακρά λίστα όσων αγάπησε ο Μπράντλεϊ. Για τον όμορφο καρδιοκατακτητή όμως όλα αλλάζουν στη ζωή του όταν γνωρίζει το σούπερ μόντελ Ιρίνα Σάικ, που μόλις είχε χωρίσει με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πανέμορφο ζευγάρι βιώνει τον απόλυτο έρωτα και τέσσερα χρόνια μετά καλωσορίζουν το πρώτο παιδί τους, μία κόρη που ονομάστηκε Lea de Seine, τον Μάρτιο του 2017.

 

Και αυτή η σχέση για τον Μπράντλεϊ Κούπερ είχε ημερομηνία λήξης, αφού προ ημερών το ζευγάρι σε ανακοίνωσή του ενημέρωσε τους απανταχού κουτσομπόληδες ότι that’s it, τέλος. Οι καβγάδες ήταν ασταμάτητοι, όπως αφήνεται να διαρρεύσει στα έντυπα, και το παιδί δεν αρκεί για να τους κρατά ενωμένους. Ορισμένοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το γυαλί έσπασε μόλις δύο εβδομάδες μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, χάρη στο τρυφερό ενσταντανέ του ηθοποιού με τη Lady Gaga στην ερμηνεία του τραγουδιού «Shallow». Ακολούθησε το unfollow στη συνέχεια της Σάικ στη Lady Gaga. 

T
Ιρίνα ΣάικΜπράντλεϊ ΚούπερLady Gaga