Lifestyle|14.11.2018 12:38

Η Κύπρος απαγορεύει το «La Casa De Papel»

Newsroom

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου αρχίζουν οι δηλώσεις συμμετοχής για την παρέλαση του φετινού Καρναβαλιού στη Λεμεσό. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος, διευκρινίζεται ότι τo θέμα «La Casa De Papel» δεν θα γίνει αποδεκτό ως συμμετοχή σε οποιαδήποτε μορφή.

Σύμφωνα με την γενική συντονίστρια του Καρναβαλιού και ανώτερη λειτουργός των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού, Σκεύη Αντωνιάδου, η οποία έκανε δηλώσεις στο Οffsite, ο λόγος αποκλεισμού του θέματος έγκειται σε λόγους ασφαλείας λόγω της μορφής της στολής. Η κ. Αντωνιάδου, εξήγησε ότι με τη συγκεκριμένη στολή θα κρύβεται το πρόσωπο του καρναβαλιστή και η ασφάλεια είναι πρώτο μέλημα του Δήμου.

Φυσικά, το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως δημοφιλές θέμα είναι ένας ακόμη λόγος αποκλεισμού του από το καρναβάλι καθώς ως γνωστόν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες έχουν στόχο να διατηρούν τον αριθμό των καρναβαλιστών σε μια συμμετοχή μέχρι τους 500 και σίγουρα το θέμα του «La Casa De Papel» λόγω της δημοφιλούς του τάσης, θα μπορούσε πολύ εύκολα να προσελκύσει πολύ περισσότερους με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά ορισμένοι να παραβούν τον συγκεκριμένο κανονισμό που έχει θέσει ο Δήμος.

σειράΚύπροςLa casa de papel