Lifestyle|14.11.2018 12:59

Μίμη Ντενίση - Λάκης Λαζόπουλος: Ιστορική συμφιλίωση με φιλιά (vid)

Newsroom

Μια κόντρα για την οποία έχει χυθεί πολύ μελάνι! Η σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου για τις ικανότητες της Μιμής Ντενίση στο θεατρικό σανίδι και οι γεμάτες απαξίωση απαντήσεις της γνωστής ηθοποιού προς το πρόσωπό του, είχαν δημιουργήσει μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. 

Η Μιμή Ντενίση πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια Στο Θρανίο», που σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος και τα φλας άστραψαν όταν ξαφνικά άρχισαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Μετά από χρόνια... έχθρας, αντιπάθειας και ανταλλαγής επιθετικών σχολίων η Μιμή Ντενίση και ο Λάκης Λαζόπουλος έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου και άφησαν και τις κάμερες να καταγράψουν την επική αυτή... συμφιλίωση.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σκηνοθετεί την παράσταση και η Μιμή Ντενίση πήγε στην πρεμιέρα για να δει όλους τους φίλους της που πρωταγωνιστούν σε αυτή. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν αν πρόκειται για μια ... νέα εποχή στη σχέση τους. Η Μιμή Ντενίση αρκέστηκε να σχολιάσει πως: «Καταρχήν, όλοι οι φίλοι μου παίζουν εδώ», απαριθμώντας τους στη συνέχεια. Μάλιστα, για την ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού είπε ότι είναι κομμάτι της οικογένειάς της. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος χαμογέλασε με νόημα και ανέφερε: «Ήρθε, τίμησε την παράσταση, είναι ευγενικό και ανταπέδωσα την κίνησή της. Νομίζω είναι το σωστό και το ευγενικό. Είναι άλλο πράγμα η σάτιρα…». 

Μιμή ΝτενίσηΛάκης Λαζόπουλος