Lifestyle|20.06.2019 14:21

Ελένη Καστάνη: Αποχώρησε ξαφνικά από παράσταση - Ποια ηθοποιός πήρε τη θέση της (vid)

Newsroom

Τέλος Ιουνίου η θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, ήταν έτοιμη να κάνει πρεμιέρα... Ωστόσο, δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα, συγκεκριμένα το βράδυ της 17ης Ιουνίου, οι συντελεστές ενημερώθηκαν ότι η Ελένη Καστάνη αποχωρεί ξαφνικά από την παράσταση!

Η ηθοποιός, είχε συμφωνήσει για τον συγκεκριμένο ρόλο από τον Απρίλιο και κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Μάλιστα, συνεργάτες της εκπομπής η «Φωλιά των Κου Κου» είχαν βρεθεί στα παρασκήνια των προβών και η ηθοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενη για τη δουλειά αυτή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού αντικαταστάτρια είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, κολλητή φίλη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Αν και φέτος το καλοκαίρι η Βίκυ Σταυροπούλου είχε αποφασίσει να μη δουλέψει, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Η ηθοποιός πόσταρε στο Instagram φωτογραφία από το νέο της ρόλο.

T

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε τηλεφωνικά για την αντικατάσταση τής Ελένης Καστάνη:

«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τον τρόπο που προφυλάξατε και διαχειριστήκατε το θέμα... Πέρυσι τον χειμώνα, ο παραγωγός της παράστασης μας ζήτησε να βρούμε ένα έργο και να παίξουμε μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη γιατί του αρέσαμε πάρα πολύ. Εγώ αρνήθηκα γιατί δεν ήθελα να πουλήσω τον Παπανδρέου που ήταν παραγωγός στον «Ζαμπέτα», μη μπορώντας να φανταστώ ότι θα με πούλαγε αυτός. Όταν ο Χρήστος αποφάσισε να φτιάξει την «Πενταγιώτισσα» κι έστησε τον θίασο, χάρηκα πάρα πολύ που θα ήταν η Ελένη γιατί είναι μία εξαιρετική ηθοποιός -νομίζω θα ταίριαζαν πάρα πολύ με τον Χρήστο- και πήγαιναν  όλα κατ’ ευχήν.

Όταν με πήρε πριν δύο μέρες ο διευθυντής παραγωγής και μου έκανε πρόταση να είμαι στη δουλειά, πάγωσε η ραχοκοκκαλιά μου. Ήταν μία εξέλιξη που δεν μπορούσα καν να τη διανοηθώ. Μου εξήγησε ότι δεν μπορούσε να βρεθεί λύση και έπεσαν στα πόδια μου για να κάνω αυτή τη δουλειά που υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση ούτε καν να το σκεφτώ. Από τις 7 μέρες που μένουν για την πρεμιέρα, τις 3 έχω 10ωρα γυρίσματα για ένα διαφημιστικό σποτ. Είχα έναν απολύτως άλλο προγραμματισμό».

Ελένη ΚαστάνηΒίκυ Σταυροπούλου