Lifestyle|23.06.2019 12:02

O Βλοντάκης απαντά στην αυστηρή κριτική του Σαββιδάκη: Στα 33 μου, θα έπρεπε να πάψω να εργάζομαι;

Newsroom

«Η τηλεόραση έχει γίνει μίξερ! Εδώ έπαιξε ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος είναι κούκλος σε σίριαλ, γιατί να μην παίξει ο Ντάνος, ο οποίος είναι κι αυτός κούκλος. Εκεί κολλάμε τώρα;», είχε αναφέρει παλιότερα ο Γιάννης Σαββιδάκης, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου, στην τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ».

Λίγο καιρό αργότερα, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», παραχώρησε συνέντευξη στο «Page 2» της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» και απάντησε στο σχόλιο του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ δεν δίστασε αποκαλύψει τους ενδοιασμούς που είχε όταν του πρότειναν να παίξει σε καθημερινό σήριαλ

«Έχει δίκιο. Δεν είναι το πιο σύνηθες ένας αθλητής του πόλο να παίζει σε σίριαλ ή να συμμετέχει σε εκπομπές. Αλλά, όταν γεννιέσαι, δεν είσαι ικανός να κάνεις μόνο ένα πράγμα στη ζωή σου. Δηλαδή, στα 33 μου, που σταμάτησα το πόλο, θα έπρεπε να πάψω να εργάζομαι; Από εκεί και πέρα, όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δοκιμάζω να παίξω στο θέατρο και στην τηλεόραση και, αν με αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα». 

Γιάννης ΣαββιδάκηςΑντώνης Βλοντάκης