Lifestyle|25.06.2019 18:35

Πάμελα Άντερσον: Χώρισε τον ποδοσφαιριστή γιατί την απάτησε (pics)

Newsroom

Εδώ και περίπου δύο χρόνια, η Πάμελα Άντερσον διατηρούσε σχέση με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή, Αντι Ραμί. Πλέον, οι δυο τους ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους, αφού, όπως αποκάλυψε η Αμερικανίδα σταρ μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ο Γάλλος αμυντικός την απατούσε.

«Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δυο (και παραπάνω) χρόνια της ζωής μου ήταν ένα τεράστιο ψέμα. Εξαπατήθηκα και αφέθηκα να πιστεύω πως ήμασταν... τρελά ερωτευμένοι; Νιώθω συντετριμμένη που ανακάλυψα τις τελευταίες ημέρες πως ζούσε διπλή ζωή. Συνήθιζε να κάνει πλάκα για άλλους παίκτες που είχαν ερωμένες σε διαμερίσματα στο ίδιο δρόμο, κοντά στις γυναίκες τους. Και αποκαλούσε αυτούς τους άντρες τέρατα;

Αλλά αυτό είναι το χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πώς είναι δυνατόν να ελέγχεις τις καρδιές και το μυαλό δυο γυναικών με τέτοιον τρόπο - είμαι σίγουρη πως υπήρχαν και άλλες. Αυτός είναι το τέρας. Πώς κατάφερα να βοηθήσω τόσο κόσμο μέσω NDV (National DV Hotline) και δεν υπήρξα αρκετά σοφή ή ικανή να βοηθήσω τον εαυτό μου», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στα social media. 

T

Θυμίζουμε πως η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημοσίως το πρώην ζευγάρι ήταν στις 9 Ιουνίου, όταν έκανε βόλτα στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ωστόσο, οι δυο τους είχαν σμίξει ξανά τον περασμένο Μάρτιο, έξι μήνες μετά τις φήμες περί χωρισμού τους. Μέχρι στιγμής, ο Αντίλ Ραμί δεν έχει κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο μετά τις κατηγορίες της Πάμελα Άντερσον. 

Πάμελα Άντερσον και Αντι Ραμί (Φωτογραφία AP Photo/Francois Mori)

Η Πάμελα Άντερσον πήρε εξαψήφιο αριθμό για να έρθει Ελλάδα 

Η ηθοποιός, που έγινε η απόλυτη ανδρική φαντασίωση μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Baywatch, έφερε αέρα Hollywood στην πρεμιέρα του Νίκου Κοκλώνη και μίλησε για τη σχέση της με την Ελλάδα, αλλά και για τον πρώην σύντροφό της.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τη ρώτησε για τα γυμνά εξώφυλλα που έχει κάνει και εκείνη είπε μεταξύ άλλων: «Έχω κάνει 14 εξώφυλλα Playboy και υποθέτω εκατοντάδες σε όλο τον κόσμο. Ήμουν πολύ ντροπαλή όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Ήταν πραγματικό επίτευγμα για εμένα. Ένιωσα πραγματική απελευθέρωση όταν έκανα το εξώφυλλο. Με ενδυνάμωσε πολύ αυτό. Και ξέρεις τι; Είχε πλάκα!», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι οι γιοι μου θα είχαν καβγάδες στο Γυμνάσιο. Όταν φωτογραφίζεσαι για το Playboy, δεν συνειδητοποιείς τις συνέπειες, όταν θα αποκτήσεις παιδιά και πόσο προστατευτικά θα γίνουν. Όμως εξελίχθηκαν καλά», συμπλήρωσε.

«Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει πάρει καλεσμένος για να έρθει στην εκπομπή ήταν η Πάμελα Άντερσον. Γι' αυτό κι αν θα δείτε στη συνέντευξη, όλη την ώρα λέω: "Αυτό το προϊόν, εκείνο το προϊόν, ένα φανταστικό προϊόν". Η Πάμερα στοίχισε πολλά. Εξαψήφιο αριθμό. Η Κέιτλιν, πήρε πολύ λιγότερα. Της είχαμε έναν κομμωτή, τον Τρύφωνα, και μία μακιγιέρ που δεν πήρε τίποτα. Απλά, είχε τα μασάζ και τη συνοδεία της. Η ίδια στην ουσία δεν πήρε τίποτα», είχε πει ο Νίκος Κοκλώνης στην πρωινή εκπομπή του Star.

social mediaχωρισμόςΠάμελα Άντερσον