Lifestyle|02.07.2019 21:36

Αποκλειστικό: Ρωσίδα αναδείχτηκε Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, διάκριση και για την Αντιγόνη Δεικτάκη

Newsroom

Η Ρωσίδα Αλίνα Μπόλτεβα αναδείχτηκε Mις Παγκόσμιος Τουρισμός στο τελικό διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Σημαντική διάκριση απέσπασε και η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Μις Τουρισμός 2019. H Mπόλτεβα (βασική φωτογραφία) συνέχισε την παράδοση της συμπατριώτισσας της Έλενα Λατίποβα που το 2018 είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Η Αντιγόνη Δεικτάκη που κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και σπουδάζει λογιστικά αναδείχτηκε πρώτη αναπληρωματική Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2019.
Μις Τουρισμός Ευρώπης αναδείχτηκε η Λετονή Μέλντα Ροζενμπέργκα.

Οι 25 υποψήφιες που έφτασαν στην τελική φάση διαγωνίστηκαν μέσα από μία μακρά διαδικασία σε διαγωνισμούς που έγιναν στην Αθήνα, στη Μύκονο, στην Κατερίνη, στη Λάρισα ενώ ο 23ος διαγωνισμός Παγκόσμιος Μις Τουρισμός κορυφώθηκε την Κυριακή στο ξενοδοχείο Wundham Grand Mirabello του Αγίου Νικολάου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού με τον Γιάννη Βασιλειάδη της ΚΥΑΝΑ

«Η χώρα μας προβλήθηκε σε όλο τον πλανήτη. Για περίπου ένα μήνα οι φιναλίστ πρόβαλαν τα ωραία τοπία της Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη εισπράττοντας εκατομμύρια Likes από τους θαυμαστές τους. Ηταν ένας μαραθώνιος και όχι ένας απλός διαγωνιμός. Οι νικήτριες αναδείχτηκαν μέσα από διαγωνισμούς όπου συμμετείχε το κοινό αλλά και κριτές μέσα από τον χώρο της μόδας. Είμαστε ευχαριστημένοι και περήφανοι που βγάλαμε εις πέρας ένα αξιοκρατικό εγχείρημα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 24ο διαγωνισμό που θα γίνει σε ένα χρόνο», είπε στο ethnos.gr ο Γιώργος Κουτούλιας που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης και ευχαρίστησε το Υποργείο Τουρισμού αλλά και τους χορηγούς της διοργάνωσης Wyndahm Grand Mirabello bay, Ramada Attica Riviera, Coolvit, Kyana, Davidoff, Blue Star Ferries, Zinas, Goodys, Its Alla Greek, Hellasfon.

Ο Γιώργος Κουτούλιας με τις υποψήφιες από την Αργεντινή, ΗΠΑ, Βραζιλία και Αυστραλία
Άγιος ΝικόλαοςΜις ΤουρισμόςΑντιγόνη Δεικτάκηκαλλιστεία