Lifestyle|15.11.2018 17:28
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχω πονέσει αρκετά στις σχέσεις μου» (vid)
NewsroomΗ Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Dot» και μίλησε για τις σχέσεις της, για τις συχνές αλλαγές στα μαλλιά και την εικόνα της, αλλά και για τις εμφανίσεις της στο Hotel Ermou.
«Έχω πονέσει στις σχέσεις μου και χαίρομαι για αυτό γιατί όταν νιώθεις τον πόνο είναι πολύ μεγάλη στιγμή», δήλωσε η ταλαντούχα τραγουδίστρια.
Όσο για το «παιχνίδι» που κάνει με την εικόνα της είπε: «Έχω πολλές αλλαγές και πολύ λιγότερους χωρισμούς οπότε… είναι κάτι που πια δεν μπορώ να εξηγήσω. Μου αρέσει να αλλάζω…», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Διαβάστε ακόμη
- Ρούμπιο για Ελλάδα: Είναι ένας πολύ σημαντικός σύμμαχός μας - Έχουμε ισχυρούς οικονομικούς δεσμούς
- Τι αποκαλύπτουν οι εκθέσεις του ΤΕΕ για την Κυψέλη: «Βέβαιη και σημαντική απομείωση» της αντοχής των κτιρίων
- Ιδιοκτήτης άρχισε να κατεδαφίζει ιστορική παμπ στο Λονδίνο ενώ ένοικος... κοιμόταν μέσα
- Η «κοιλάδα των τρομοκρατών» στη Γεωργία που γοητεύει ταξιδιώτες παρά τις... προειδοποιήσεις