Lifestyle|06.07.2019 19:34

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Εικόνες από τη βάφτιση του «Άρτσι» (pics)

Newsroom

O Άρτσι, το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, βαφτίστηκε το πρωί του Σαββάτου (6/7), σε μια «μικρή ιδιωτική τελετή», όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι απέκλεισαν τα βρετανικά ΜΜΕ από το μυστήριο, κρατώντας την βάφτιση σε χαμηλούς τόνους.

Πριν λίγη ώρα, ωστόσο, ο επίσημος λογαριασμός του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Κρις Άλερτον, ο ίδιος που είχε απαθανατίσει το ζευγάρι και στον γάμο του.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι τόσο χαρούμενοι που μοιράζονται αυτή την ημέρα μαζί με το κοινό, το οποίο ήταν απίστευτα υποστηρικτικό από την ημέρα της γέννησης του γιου τους. Εκείνοι θέλουν να σας ευχαριστήσουν για την ευγένεια που έχετε δείξει όλοι σας από τη στιγμή που υποδέχτηκαν τον πρωτότοκο τους και που γιορτάζετε μαζί τους αυτή την ξεχωριστή ημέρα», ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις δύο φωτογραφίες από την βάφτιση του μικρού Άρτσι.

Παράλληλα, πολλές βρετανικές εφημερίδες επικρίνουν το πριγκιπικό ζεύγος επειδή δέχτηκε να χρησιμοποιήσει δημόσιους πόρους για τον γάμο και για την ανακαίνιση της νέας κατοικίας του, αλλά τώρα αρνείται στο κοινό να δει τον Άρτσι, τους νονούς και τους γονείς να φτάνουν στο παρεκκλήσι για την τελετή. Η βασιλική χρονικογράφος Πένι Τζούνορ χαρακτήρισε αυτήν την ενέργεια «λάθος», δεδομένου ότι η ανακαίνιση του σπιτιού τους στοίχισε στους Βρετανούς 2,4 εκατομμύρια λίρες.

Πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλ