Lifestyle|17.07.2019 10:09

Τα ζώδια της Τετάρτης (17/7): Έκλειψη σελήνης - παρασκήνιο και σχέσεις εξουσίας

Newsroom

Κριός

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα δονεί επαγγελµατικές και οικογενειακές σχέσεις. Ανασφάλειες ίσως σε οδηγήσουν να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις θέσεις σου και σε φέρουν σε ρήξη µε σηµαντικά για σένα πρόσωπα. Μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει.

Ταύρος

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα ωθεί να διαχειριστείς θέµατα µε το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον, καθώς επιδιώκεις να αλλάξεις ριζικά στάση, κάτι που φέρνει ένταση και αντιδικίες. Αποφάσεις για σπουδές σηµατοδοτούν ανανέωση στην προσωπική σου πορεία.

∆ίδυµοι

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα επικεντρώνει την προσοχή στα οικονοµικά και ίσως αντιπαρατεθείς έντονα θεωρώντας ότι κάποιοι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Προσοχή, έντονη καχυποψία οδηγεί σε αντιπαραθέσεις που θα σου στοιχίσουν.

Καρκίνος

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου µε τον Αιγόκερω που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα στρέφει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ισως υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας τόσο από τον/τη σύντροφο όσο και από τους συνεργάτες. Κράτησε χαµηλούς τόνους και λειτούργησε µε λογική.

Λέων

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα σε ωθεί να αντιµετωπίσεις ζητήµατα καθηµερινότητας/ εργασίας που εκκρεµούν ή παλιά τραύµατα και πληγές που καλείσαι να διαχειριστείς µε ψυχραιµία. Παρασκηνιακές διεργασίες στη δουλειά µπορούν να σε πληγώσουν βαθιά.

Παρθένος

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα οδηγεί στο να διαχειριστείς ζητήµατα στην προσωπική σου ζωή που φέρνουν εντάσεις. Αν καταφέρεις να µετουσιώσεις όλο αυτό σε πάθος, η σχέση σου θα απογειωθεί. Πιθανές συγκρούσεις µε παιδιά. Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς.

Ζυγός

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα σε προσανατολίζει σε ζητήµατα οικογένειας και καριέρας. Πιθανές εντάσεις στις οικογενειακές και επαγγελµατικές σου σχέσεις. Εξουσιαστικά παιχνίδια µπορεί να οδηγήσουν σηµαντικές σχέσεις της ζωής σου στα άκρα.

Σκορπιός

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα σε οδηγεί στο να διαχειριστείς θέµατα µε το περιβάλλον σου. Η ένταση στις σχέσεις αυτές µπορεί να φέρει την οριστική ρήξη αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπίες. Μπορείς να γίνεις σκληρός και καυστικός, γι’ αυτό δείξε ψυχραιµία.

Τοξότης

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα φανερώνει οικονοµικά ζητήµατα, συµφωνίες και εκκρεµείς υποθέσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Μην επηρεάζεσαι από το εισόδηµά σου και ταυτίζεις την αξία σου µε την οικονοµική σου ευχέρεια ή µη. Αυτό εντείνει ανασφάλειες.

Αιγόκερως

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου µε τον Καρκίνο που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα σε καλεί να αντιµετωπίσεις τις βαθύτερες συναισθηµατικές σου ανάγκες και να διαχειριστείς µε ηρεµία εντάσεις στην προσωπική και επαγγελµατική σου ζωή που οφείλονται τον δυναµισµό και τον απαιτητικό τρόπο σου.

Υδροχόος

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα ανακινεί τραυµατικές παρελθοντικές καταστάσεις και ίσως οδηγηθείς σε συναισθηµατικές εξάρσεις µε άµεσο αντίκτυπο σε καθηµερινότητα και δουλειά. ∆ιαχειρίσου τη συµπεριφορά σου και ξέφυγε από θλίψη και απαισιοδοξία.

Ιχθύες

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που έγινε λίγο µετά τα µεσάνυχτα σε στρέφει σε στόχους που έχεις καθώς πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον ή νέες γνωριµίες ίσως θελήσουν να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειές σου. Συγκρούσεις µε φιλικά πρόσωπα φέρνουν απογοήτευση και νευρικότητα.

ζώδιααστρολογικές προβλέψεις