Lifestyle|19.07.2019 12:30

Ραμόνα Βλαντή - Μέγκι Ντριο: «Σφάζονται» στο Instagram για μία φωτογραφία (vid)

Newsroom

Μία απίστευτη κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την εγχώρια showbiz. Ο λόγος για τη Ραμόνα Βλαντή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks» και τη Μέγκι Ντριο, που μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greece's Next Top Model». 

Οι δύο κοπέλες ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από το Instagram. Η διαμάχη τους ξεκίνησε, όταν η Ραμόνα ανέβασε μία φωτογραφία της Μέγκι στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, υπονοώντας πως κάνει photoshop. «Σταματήστε την κατάχρηση της εφαρμογής photoshop γιατί θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχουν στα αλήθεια aliens ανάμεσα μας». 

Δεν άργησαν να περάσουν λίγες ώρες από αυτήν την ανάρτηση και η πρώην παίκτρια του «GNTM» έδωσε τη δική της εφοπλιστική απάντηση: «Κοπέλα μου με ξέρεις; Με είδες ποτέ από κοντά και κάθεσαι και σχολιάζεις τις φωτό μου; Ή μήπως θέλεις κι εσύ λίγο δημοσιότητα; Πληροφοριακά, photoshop δεν υπάρχει καθόλου, εδώ μόνο φίλτρο. PS. Μήπως να την πάμε και την Ραμόνα στο GNTM 2 φέτος να σχολιάζει μαζί με τους κριτές;». 

Και η κόντρα, όπως φαίνεται καλά κρατάει καθώς πέρα από τα social media, οι δύο κοπέλες μίλησαν τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και συνεχίζουν τις μπηχτές η μία απέναντι στην άλλη. «Την κοπέλα αυτή δεν τη ξέρω. Δεν την έχω δει ποτέ από κοντά. Δεν την έχω παρακολουθήσει ούτε στο My Style Rocks. Πιστεύω ότι το έκανε για δημοσιότητα. Είναι μία πολύ καλή κίνηση για να ακουστεί αυτή τη στιγμή διότι είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και γράφουν συνέχεια για μένα», είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι Ντριο στην πρωινή εκπομπή του OPEN

My Style RocksNext Top ModelΜέγκι ΝτρίοΡαμόνα Βλαντή