Lifestyle|20.07.2019 16:10

Μπράντλεϊ Κούπερ - Ιρίνα Σάικ: Προτεραιότητα η κηδεμονία της κόρης τους

Newsroom

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ γνώρισε το σούπερ μόντελ Ιρίνα Σάικ, όταν εκείνη είχε μόλις είχε χωρίσει με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπράντλεϊ και Ιρίνα βίωσαν τον απόλυτο έρωτα και τέσσερα χρόνια μετά -τον Μάρτιο του 2017- απέκτησαν την κόρη τους, Lea de Seine, Δυστυχώς αυτή η σχέση είχε ημερομηνία λήξης, με το ζευγάρι να ανακοινώνει τον χωρισμό. Οι καβγάδες ήταν ασταμάτητοι, όπως αφήνεται να διαρρεύσει στα έντυπα, και το παιδί δεν αρκεί για να τους κρατήσει ενωμένους. Ορισμένοι μάλιστα υποστήριξαν ότι το γυαλί έσπασε μόλις δύο εβδομάδες μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, χάρη στο τρυφερό ενσταντανέ του ηθοποιού με τη Lady Gaga στην ερμηνεία του τραγουδιού «Shallow».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του TMZ, ο ηθοποιός και το μοντέλο αποφάσισαν να μοιραστούν την κηδεμονία της κόρης τους και για να γίνει εφικτό θα ζήσουν και οι δυο στην ίδια πόλη, στη Νέα Υόρκη. Άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρει ότι συμφώνησαν να έχουν τη νομική και φυσική κηδεμονία της Lea de Seine - χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια έγγραφη συμφωνία γι' αυτό. Μάλιστα λόγω του ότι συμφωνούν σε ότι αφορά την κόρη τους, θεώρησαν ότι δεν χρειάζεται να υπογράψουν χαρτί γι' αυτό.

«Η προτεραιότητα της Ιρίνα είναι η κόρη τους», είπε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι, ενώ για τον Κούπερ είπε: «Ο Μπράντλεϊ είναι ένας σπουδαίος μπαμπάς. Από την αρχή ασχολείται πολύ με την κόρη του».

Μπράντλεϊ ΚούπερΙρίνα Σάικ