Lifestyle|22.07.2019 14:54

40 βαθμοί σε παραλίες και πισίνες: Κοκκίνου, Στικούδη και Ιζαμπέλ Γκουλάρτ (pics)

Φωφώ Μπόνιου

Ένας στίχος που ταιριάζει... γάντι σε όλα όσα κατέγραψε για άλλη μία φορά ο φωτογραφικός φακός σε Μύκονο και Βουλιαγμένη, με πρωταγωνίστριες καλλίγραμμες κυρίες που επιδεικνύουν τα καλογυμνασμένα κορμιά τους ανεβάζοντας τη λίμπιντο του ανδρικού πληθυσμού.

To «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο περνώντας στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφό της, Γερμανό τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέβιν Τραπ. Το ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού, χωρίς να ενοχλείται από τον φωτογραφικό φακό ακόμα και στις πιο τρυφερές στιγμές του. 

T

«Νώντα, είσαι σπίτι, γιατί σε παίρνω και μιλάει» αναρωτιέται η Ιωάννα Τούνη με το ακουστικό στο αυτί, ενώ δίπλα της σκάει το μυκονιάτικο κύμα. Το στυλ της καυτής Θεσσαλονικιάς είναι απαράμιλλο, την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός με ένα ομολογουμένως μοδάτο μαγιό και μια πλούσια ξανθιά κόμη.

T

Καλλίγραμμη και μαυρισμένη σε πισίνα της Βουλιαγμένης εντόπισε η κάμερα την Έλλη Κοκκίνου. Προς ενημέρωσή σας για να «χτίσει» αυτό το κορμί η ειλικρινής Ελλη αποκάλυψε ότι έκανε σκληρή δίαιτα, που περιελάμβανε για πρωινό μήλο με κανέλα ή ένα ακτινίδιο με κανέλα ή ροκφόρ με μέλι και κανέλα, για σνακ τυράκι με λίγο αγγουράκι και για μεσημεριανό κρέας με φρούτο. Μπράβο, Ελλη, τουλάχιστον το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!

Έλλη Κοκκίνου

Γκολ στην καρδιά του διάσημου μοντέλου Τζέσικα Αϊντί έβαλε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής της Παρί Ζεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι, τους οποίους εδώ βλέπουμε να επιδίδονται σε παιχνίδια στο νερό. Το καυτό ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στο Νησί των Ανέμων και είναι ερωτευμένο στο full. Η καλλονή, με ρίζες από Γαλλία, Μαρόκο και Αλγερία, έχει εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της, το καλλίγραμμο κορμί της και τα εξωτικά χαρακτηριστικά της.

H Τζέσικα Αϊντί με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή της Παρί Ζεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι
T

Απανωτά εγκεφαλικά προκάλεσε σε λουόμενους που βρέθηκαν στην παραλία του Ορνού στη Μύκονο η Κατερίνα Στικούδη, με το καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο κορμί της. Η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε μπικίνι με κόκκινα και άσπρα μοτίβα που αναδείκνυε όλα τα επίμαχα σημεία του σώματός της, όπως αποδεικνύει και το φωτογραφικό ντοκουμέντο. 

Κατερίνα Στικούδη
Έλλη ΚοκκίνουΚατερίνα ΣτικούδηΙζαμπέλ Γκουλάρτ