Lifestyle|23.07.2019 13:29

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Έφη Μουρίκη: Αυτή η γυναίκα με σημάδεψε

Newsroom

Ο 57χρονος ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, τον οποίο λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό και μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Μουρμούρα» μίλησε σε συνέντευξή του για την καριέρα, τη ζωή του στο θέατρο και την επί χρόνια σύζυγό του και ηθοποιό Έφη Μουρίκη.

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Έχω και καλές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, αλλά ίσως υπερισχύουν οι άλλες. Δεν ήταν μια οικογένεια τόσο καλά οργανωμένη και προστατευτική για τα παιδιά της. Υπήρχαν διχόνοιες, ζήλιες, διχογνωμίες, όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μια κλασική μεσοαστική οικογένεια, που νομίζει ότι παρέχοντας κάποια υλικά αγαθά στο παιδί, όλα είναι τακτοποιημένα» είπε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο bovary.gr.

«Με την Έφη συναντηθήκαμε πρώτη φορά πριν από τριάντα ένα χρόνια: Είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη με τον "Γλάρο" του Τσέχωφ από τον Ζυλ Ντασέν. Από τότε είμαστε μαζί. Με το καλημέρα κατάλαβα ότι βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Αυτόν τον έρωτα δεν τον είχα ξανανιώσει ποτέ. Ως τότε νόμιζα ότι ερωτευόμουν. Όταν ήρθε ο απόλυτος έρωτας, κατάλαβα. Αυτή η γυναίκα με σημάδεψε. Ήμουν 26 και είμαι 57…» είπε ο ηθοποιός. «Αισθάνομαι έναν τεράστιο έρωτα για την Έφη και δεν θέλω να σταματήσω να είμαι ερωτευμένος. Η αγάπη είναι καλή, αλλά εγώ προτιμώ τον έρωτα. Το γεγονός ότι είμαστε μόνο οι δυο μας ενδυναμώνει την σχέση. Προσωπικά με ενδιέφερε πολύ αυτό το ντουέτο». 

Αναφορικά με τη συμμετοχή του και τον ρόλο του στη «Μουρμούρα» ανέφερε: «Όχι, την επιτυχία της "Μουρμούρας" δεν την είχα αισθανθεί. Όταν διάβασα τα σενάρια ήξερα ότι έχω ένα πολύ καλό εργαλείο στα χέρια μου. Ο Ηλίας δεν με έχει κουράσει καθόλου. Κάθε φορά είναι μια έρευνα για παρακάτω, ένα σχολείο. Από τα πρώτα επεισόδια ως τα τωρινά, έχω προχωρήσει. Όταν έφυγε η Δάφνη (σ.σ. Λαμπρόγιαννη), πριν βρεθεί η Κλέλια (σ.σ. Ρένεση), πραγματικά την θεωρούσα αναντικατάστατη και το δίδυμό μας μαγικό. Φοβόμουν αν με την επόμενη θα έβγαινε  αυτή η χημεία που είχαμε με την Δάφνη. Στα δοκιμαστικά η Κλέλια το έβγαλε με το καλημέρα. Και συνέβη ό,τι συνέβη -κάναμε απίστευτα νούμερα φέτος».

Έφη ΜουρίκηΒλαδίμηρος Κυριακίδης