Lifestyle|18.11.2018 16:48

Ο Ρίνγκο Σταρ ετοιμάζει άλμπουμ και περιοδεία στα 78 του χρόνια

Newsroom

Ο Ρίνγκο Σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone και, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανακοίνωσε ότι απολαμβάνει το remastered «White Album» που ολοκλήρωσε πρόσφατα, ότι ετοιμάστηκε το καινούργιο coffee table βιβλίο του με φωτογραφίες και ότι, τον Μάρτιο, ξεκινά περιοδεία με την All Star Band για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από τη δημιουργία του συγκροτήματός του.

«Ξεκινάμε στην Ιαπωνία τον Μάρτιο, και το καλοκαίρι είμαστε Αμερική», ανέφερε για την επερχόμενη περιοδεία. «Έχω πολύ χρόνο και, κατά συνέπεια, μ' αρέσει να παίζω. Και βεβαίως, μιας και είμαι ντράμερ, δεν μπορώ να βγω σόλο. Αν έπαιζα κιθάρα, πιθανά θα ήμουν τραγουδιστής folk και θα έβγαινα (στη σκηνή) κάθε μέρα», συμπλήρωσε, γελώντας.

Αφορμή για το λεύκωμα φωτογραφιών «Another Day in the Life» ήταν μία μέρα που τεμπέλιαζε και έψαχνε να βρει στον υπολογιστή του παλιές φωτογραφίες «και λέω "εντάξει, ας κάνουμε ένα βιβλίο". Και διαλέξαμε τις φωτογραφίες».

Στη συνέντευξή του, ο Σταρ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το «White Album». «Αν νομίζατε ότι είχαν κάνει φουσκάλες τα δάχτυλα του Σταρ στο «Helter Skelter», κάντε υπομονή μέχρι ν' ακούσετε τη βερσιόν των 13 λεπτών», γράφει ο Ρομπ Σέφιλντ του Rolling Stone.

Για το πώς και έχει τόση ενέργεια στα 78 του, ο Ρίνγκο ανέφερε ότι έχει personal trainer και ότι «η δίαιτά μου είναι δίαιτα χορτοφάγου. Τρώω μπρόκολο σε κάθε γεύμα».

The BeatlesΡίνγκο Σταρ