Lifestyle|18.11.2018 16:20

Καλομοίρα Σαράντη: Τη στέλνουμε πάλι στη Eurovision;

Newsroom

Η Καλομοίρα φαίνεται ότι είναι η πιο πιθανή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Σύμφωνα με πληροφορίες του OGAE Greece, οι ιθύνοντες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης προσέγγισαν την τραγουδίστρια, η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα.

Μάλιστα, την Παρασκευή (16/11) είχε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για το ενδεχόμενο της επιστροφής της στον διαγωνισμό. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά η Καλομοίρα επιφυλάχθηκε να απαντήσει. Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι η οικογένεια και οι υποχρεώσεις της με τα παιδιά στην Αμερική.

Αξίζει να αναφερθεί πως η ίδια δεν έχει αποκαλύψει τον λόγο της τριήμερης επίσκεψής της στη χώρα μας και ούτε έχει κάνει δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Στη τηλεοπτική συνέντευξή της στην εκπομπή «Για την παρέα…» του Open Tv ανέφερε πως θα επισκεφθεί εκ νέου τη χώρα μας τον Ιανουάριο, περίοδος που -είθισται- να υπάρχουν εξελίξεις και ανακοινώσεις από την ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision.

H Kαλομοίρα κλείνει φέτος δέκα χρονιά μετά την πρώτη εκπροσώπηση με το τραγούδι «My secret Combination» το 2008, κατακτώντας την 3η θέση.

Ο 64ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα διοργανωθεί στις 14, 16 και 18 Μαΐου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ με τη συμμετοχή 42 χωρών. 

ΚαλομοίραEurovision