Lifestyle|02.08.2019 15:40

Φουρέιρα για Μποτία: Δεν μου αρέσει να εκθέτω τις σχέσεις μου

Newsroom

Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Celebrity» και μίλησε για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Ερωτηθείσα για το εάν πιστεύει ότι έχει προστατέψει περισσότερο την τωρινή της σχέση με τον γνωστό ποδοσφαιριστή από τις προηγούμενες, απάντησε: «Ποτέ δεν μου άρεσε να εκτίθεμαι και δεν μου αρέσει επίσης να εκθέτω και τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Απλά πολλές φορές δεν μπορώ να το αποφύγω. Όσο και να προσπαθείς, δεν είναι πάντα εύκολο να μη σε ανακαλύψουν οι παπαράτσι».

Για το εάν είναι η πιο πολύτιμη σχέση της, η Ελένη Φουρέιρα τόνισε: «Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Και εκείνοι ήταν πολύτιμοι και ο άνθρωπός μου τώρα είναι πολύτιμος και όσοι ενδεχομένως έρθουν θα είναι πολύτιμοι. Για κάποιο λόγο έχουμε επιτρέψει σε ορισμένους να βρεθούν τόσο κοντά μας στη ζωή, και αυτό σίγουρα τους καθιστά σημαντικούς».

Η Ελένη Φουρέιρα πιστεύει στο συνδυασμό τύχης, δουλειάς και ταλέντου, ενώ όποτε αισθανθεί ότι υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, θα επιστρέψει πίσω στη νύχτα. «Απλώς, αυτήν τη στιγμή, είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις μου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που δεν μου αφήνουν χρόνο να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Και δεν θέλω να κλείσω μια συμφωνία την οποία δεν θα μπορώ να τηρήσω γιατί θα αδυνατώ να δουλέψω το πρόγραμμα όπως πρέπει ή γιατί θα δυσκολεύομαι να είμαι συνεπής».

T

Πριν από λίγο καιρό, η διάσημη ποπ σταρ μίλησε για τις σκηνές που βίωσες στον εμφύλιο στον Αυλώνα. Τι θυμάται, όμως, περισσότερο από εκείνη την περίοδο; «Έχω μια περίεργη ανάμνηση, γιατί δεν ήθελα να φύγω. Γινόταν χαμός, επικρατούσε χάος κι εγώ έκλαιγα πάρα πολύ. Η τελευταία μου εικόνα είναι το κατεστραμμένο από σφαίρες σπίτι μας και η μάνα μου που προσπαθούσε να μαζέψει τέσσερα παιδιά και μερικά πράγματα και να φύγει πριν συμβεί κανένα μεγαλύτερο κακό», υπογράμμισε και συμπλήρωσε πως θα επισκεφθεί σύντομα το μέρος που γεννήθηκε για μια συναυλία. «Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που στιγμάτισε τα παιδικά μου χρόνια. Μεγαλώνοντας όμως, έχω δεχτεί και έχω αγκαλιάσει ακόμα και τα δυσάρεστα, γιατί και αυτά με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι σήμερα».

T
Ελένη Φουρέιρα