Lifestyle|12.08.2019 13:31

Bella Hadid - Gigi Hadid: Προκλητικές φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στη Μύκονο (pics)

Newsroom

Η Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων την περασμένη Παρασκευή (26/7) μαζί με την αδελφή της, Μπέλα (Bella), καθώς και άλλες φίλες τους, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της 34χρονης αδελφής τους Αλάνα. Και ενώ όλα φαίνονταν τέλεια, με τα διάσημα μοντέλα να δημοσιεύουν συνεχώς στιγμιότυπα στα social media από τις διακοπές τους και τα πάρτι τους στο ελληνικό νησί, η Τζίτζι σε μία από τις αναρτήσεις της αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ληστείας

«Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω (σ.σ. τη Μύκονο). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού» έγραψε στην ανάρτησή της, χωρίς να γράψει άλλες λεπτομέρειες για τη ληστεία. Από την πλευρά του, ο πατέρας της, Μοχάμεντ, μίλησε στο «TMZ» και είπε ότι η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο ενώ έλειπαν οι κόρες του. «Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε» είπε ο Μοχάμεντ Χαντίντ στο «TMZ» και δήλωσε ότι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα, μετρητά και κοσμήματα.

T
T
T
T
T

Παράλληλα, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια σειρά φωτογραφιών οι οποίες απεικονίζουν τις δύο αδελφές Χαντίντ να βρίσκονται στην πολυτελή βίλα όπου διέμεναν στον Άγιο Σώστη. Η Μπέλα και η Τζίτζι, φορώντας άκρως μικροσκοπικά μπικίνι, δεν σταμάτησαν λεπτό να τραβούν φωτογραφίες με φόντο την καταγάλανη θάλασσα και να κάνουν ηλιοθεραπεία σε αναπαυτικές ξαπλώστρες.  

Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ (Copyright: NDP)
Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ (Copyright: NDP)
Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ (Copyright: NDP)
Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ (Copyright: NDP)
ΜύκονοςΤζίτζι ΧαντίντΜπέλα Χαντίντ