Lifestyle|14.08.2019 16:01

Μπέλα Θορν: Από ηθοποιός της Ντίσνεϊ, σκηνοθέτις στο Pornhub (vid)

Newsroom

Η Μπέλα Θορν, η οποία έγινε γνωστή μέσα από σειρές του Disney Channel, ανακοίνωσε πως θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο Pornhub. «Η αρχική μου ιδέα ήταν να δημιουργήσω ένα χριστουγεννιάτικο θρίλερ» λέει η 21χρονη ηθοποιός, που πρόσφατα σε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο αποκάλυψε πως είναι πανσεξουαλική.

Η ταινία μικρού μήκους που σκηνοθέτησε και έχει τίτλο «Her & Him» αποτελεί μέρος της σειράς «Οραματιστές Σκηνοθέτες» του Pornhub και αφηγείται την ιστορία μιας έντονης αγάπης που φλερτάρει με τον κίνδυνο και τον θάνατο, ξεπερνώντας τον τόπο και τον χρόνο. «Το "Her & Him" είναι μια μοντέρνα, σεξουαλική ταινία που θυμίζει Ρωμαίο και Ιουλιέτα, μεταξύ δύο ερωτευμένων που έχουν μια έντονη σεξουαλική επιθυμία ο ένας για τον άλλον» αναφέρει ο αντιπρόεδρος του Pornhub, Κόρεϊ Πράις, επαινώντας τη «δημιουργικότητα και τη φαντασία» που έβαλε η Μπέλα Θορν στην καλλιτεχνική κίνηση του σώματος. 

T
 
T

«Η διαδικασία των γυρισμάτων ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα γιατί είχαμε πραγματικό σεξ σε αυτά κάτι που δεν είχα τραβήξει ποτέ» λέει, η ηθοποιός και νυν σκηνοθέτης. Το «Her & Him» θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου The Oldenburg, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου και στην συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Pornhub.

ΝτίσνεϊPornhubΜπέλα Θορν