Lifestyle|15.08.2019 17:29

Η μητέρα της Cara Delevingne υπέφερε από εθισμό στην ηρωίνη (pics)

Newsroom

Η ηθοποιός και μοντέλο Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) στο τεύχος Σεπτεμβρίου του «Marie Claire» μιλάει για τη σύντροφό της, αλλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει ζήσει. 

«Εύχομαι οι άνθρωποι να μην σκεφτούν ποτέ ότι παραπονιέμαι», ανάφερε η Ντελεβίν, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια. Η Κάρα μεγάλωσε σε μια οικογένεια ανώτερης τάξης του Λονδίνου. Η γιαγιά της ήταν βοηθός της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας. Η μητέρα του μοντέλου, όμως, υπέφερε από εθισμό στην ηρωίνη

«Ήμουν ένα παιδί που φρόντιζε τους άλλους και ήθελε να είναι σίγουρο ότι όλοι είναι καλά» είπε, αναφερόμενη στη σχέση της με τη μητέρα της. «Δεν το ένιωθα λάθος. Αλλά κοιτώντας πίσω σκέφτομαι ότι μάλλον δε θα έπρεπε να έχω μπει σε αυτήν τη θέση. Δεν με έβαλε κανείς όμως. Απλώς συνέβη», συμπλήρωσε.

T

Σχετικά με τα στερεότυπα του φύλου η 27χρονη καλλονή ανέφερε: «Η όλη ιδέα του φύλου είναι τόσο παγιωμένη. Απλώς θέλω εκραγώ. Δεν είμαι δυαδική, αλλά αισθάνομαι τόσο άντρας, όσο και γυναίκα». Μιλώντας για την πρώτη της συνάντηση με την Άσλι Μπένσον τόνισε: «Δεν το ψάχναμε. Ήταν πραγματικά αυθεντικό και φυσικό».

T

Για το πώς βρίσκει ισορροπία μεταξύ της δουλειάς και της ζωής η Κάρα δήλωσε ότι «η δουλειά για μένα ήταν ένας τρόπος διαφυγής. Δεν μου αρέσει πλέον να την χρησιμοποιώ με αυτόν τον τρόπο. Θέλω να την χρησιμοποιώ ως μία πλατφόρμα, κι όχι σαν κάτι που καταφεύγω όταν έχω προβλήματα».

T
Κάρα Ντελεβίνεθισμόςηρωίνη