Lifestyle|19.11.2018 18:13

Γείτονες και φασαρίες στην «Κουζίνα για… δύο!» του Open (vid)

Newsroom

Το ριάλιτι μαγειρικής «Κουζίνα για Δύο» με ξεχωριστές συνταγές και πρωτότυπα «μαγειρέματα» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:50, από τη συχνότητα του Open TV. Η Αθηναϊς Νέγκα μας συστήνει κάθε εβδομάδα και μία διαφορετική παρέα που πάντα όμως έχουν μία συγκεκριμένη συγγένεια μεταξύ τους. 

Αυτήν την εβδομάδα στην κουζίνα μπαίνουν…γείτονες και οι φασαρίες δεν αργούν να έρθουν.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου

Η Κατερίνα και η Αμαλία, δύο πρόσχαρες και φιλικές γειτόνισσες, μαγειρεύουν σήμερα και οι διάφορες παραλείψεις γίνονται αισθητές. Η Κατερίνα αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα της τα όπλα προκειμένου να τιθασεύσει την Αμαλία στην κουζίνα, η οποία για να ανταπεξέλθει φέρνει «μικρές» ενισχύσεις.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου

Ο Σίμος και ο Μιχάλης μαγειρεύουν σήμερα, όμως οι δυο τους δεν έχουν καμία σχέση με την κουζίνα. Από τη συνεργασία τους προκύπτουν αλλόκοτα πράγματα, ενώ ο περιορισμός του χρόνου τους αναγκάζει να σερβίρουν ένα πιάτο που μάλλον είναι ό,τι απέμεινε από το πρωινό τους! Στο τέλος της βραδιάς όλοι οι γείτονες τρελαίνονται.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη και η Ελεάνα ετοιμάζουν το σημερινό δείπνο με τη συνεργασία τους στην κουζίνα να είναι πολύ γλυκιά, αφού η Αφροδίτη μιλά συνεχώς στην Ελεάνα με υποκοριστικά, ενώ προσπαθεί να της ανεβάσει το ηθικό τραγουδώντας της. Στο τραπέζι οι απόψεις διίστανται, καθώς κάποιοι από τους καλεσμένους ξεπερνούν τα όρια και οι διάλογοι βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου

Ο Παναγιώτης και ο Νίκος καλούνται να ετοιμάσουν το αποψινό δείπνο, όμως δε φαίνονται να μπορούν να διαχειριστούν τα νεύρα τους και έτσι προκύπτουν διάφορες αστοχίες στο μενού τους. Η ιδιότυπη σχέση τους σχολιάζεται από τους καλεσμένους τους. Στο τέλος της βραδιάς οι γείτονες διασκεδάζουν με ένα μεθυστικό παιχνίδι.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

Στο τέλος της εβδομάδας, τη σκυτάλη παίρνουν ο Διονύσης και ο Νικόλας. Ο Διονύσης γίνεται πολύ αυταρχικός στην κουζίνα και υποχρεώνει τον Νικόλα να είναι σχολαστικός με την καθαριότητα. Ένα από τα πιάτα τους προκαλεί αντιδράσεις. Η Αθηναΐς Νέγκα δίνει τον πλάστη με τις 4.000 στον νικητή της εβδομάδας και το κλίμα γίνεται πολύ συγκινητικό.

 
εκπομπήΓιώτα Νέγκαμαγειρική