Lifestyle|22.06.2020 17:45

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Η σκληρή κριτική για τα ταξίδια με ιδιωτικά τζετ

Newsroom

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, για ολιγοήμερες διακοπές και ταξίδεψαν στην Ίμπιζα με τον γιο τους Άρτσι για να γιορτάσουν τα 38α γενέθλια της δούκισσας, το ζευγάρι βρίσκεται απέναντι σε μία ακόμα κριτική. Αυτή φορά για την απόφασή τους να ταξιδέψουν στο ισπανικό νησί με ιδιωτικό τζετ.

Και μπορεί να επέλεξαν το τζετ  γιατί προφανώς ήθελαν να φτάσουν υπό άκρα μυστικότητα στον προορισμό τους, ωστόσο το περιβαλλοντολογικό κόστος από μια τέτοια επιλογή είναι μεγάλο. Και τα βέλη στρέφονται εναντίον του Χάρι και της Μέγκαν, κυρίως γιατί κάτι τέτοιο έρχεται σε αντιδιαστολή με τις περιβαλλοντικές ανησυχίες τους που επικοινωνούν και δημοσίως.

Μάλιστα, δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου κάνουν λόγο και για το ταξίδι του πρίγκιπα με ιδιωτικό τζετ στη Σικελία για να πάρει μέρος στη Σύνοδο κορυφής για την κλιματική αλλαγή στο Google Camp, ενώ αναφορά γίνεται και στο ταξίδι της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη για το baby shower που της είχε διοργανώσει η φίλη της Serena Williams- και που πάλι είχε ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ.

T
T
Πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλ