Lifestyle|04.09.2019 17:17

Κλέλια Ρένεση: Η σχέση της με τον Manu Chao και η διάψευση για το παιδί της

Newsroom

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση στο Facebook ήταν ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται άλλων ερμηνειών: «Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους», έγραψε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Το χρονικό ενός μεγάλου - όπως νομίζαμε - «έρωτα»  

Τον Δεκέμβριο του 2018, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι η Κλέλια Ρένεση βρισκόταν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, τότε, αναφερόταν ότι η νεαρή ηθοποιός θα αποκτούσε παιδί με τον 58χρονο τραγουδιστή Manu Chao (Μανού Τσάο). Η ηθοποιός κρατούσε χαμηλούς τόνους για το ευχάριστο μυστικό, μιας και διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

(copyright: Papadakis Press)

Η Ρένεση υπήρξε ζευγάρι με τον παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη, ενώ η συναναστροφή της με τον Manu Chao πρωτοσυζητήθηκε όταν ο Γάλλος τραγουδιστής εμφανίστηκε στη Μαλακάσα τον Ιούλιο του 2015. Μαζί έχουν τραγουδήσει το «Moonlight Avenue», ενώ στο βιντεοκλίπ που είχε προκαλέσει αίσθηση εμφανίζονταν να κολυμπούν γυμνοί στη θάλασσα. Ακολούθησε το πρότζεκτ «Ti.po.ta», στο οποίο η Κλέλια τραγουδά στα ελληνικά, με τον Manu να τη συνοδεύει με την κιθάρα του. 

Ο Manu Chao, το διαμάντι και ο μυστικός γάμος

Και ενώ τα ελληνικά media «φωτογράφιζαν» τον ερμηνευτή του «Clandestino» Manu Chao και τη Ρένεση ως ζευγάρι που περιμένει με ανυπομονησία την άφιξη του «καρπού του έρωτά του», ήρθαν και τα ξένα Μέσα να ρίξουν «λάδι στη φωτιά». Δημοσίευμα της εφημερίδας «Paris Daily News» τον περασμένο Μάρτιο, είχε αναφέρει πως ο Manu εθεάθη να φορά στο χέρι του δαχτυλίδι, που παραπέμπει σε βέρα. 

(copyright: Papadakis Press)

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου ενώπιον λίγων καλών φίλων και στενών συγγενών, σε μια λιτή πρωινή τελετή στο Παρίσι. Το σενάριο περί επισημοποίησης της σχέσης είχε ενισχύσει και δημοσίευμα της γαλλικής «Sun Times», η οποία υποστήριζε πως περαστικοί είδαν το ζευγάρι σε πολυσύχναστη οδό με πανάκριβα κοσμηματοπωλεία στο Παρίσι, να ψάχνουν για δαχτυλίδια με μεγάλο διαμάντι

Πάντως, όταν εκπρόσωπος του Manu Chao ρωτήθηκε για το αν ο 58χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε, αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση «ουδέν σχόλιο», αποφεύγοντας να διαψεύσει, αλλά και να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε. 

(copyright: Papadakis Press)

Η έλευση της κόρης της, Κοραλίας 

Το πρωί της Παρασκευής (11/5), η Κλέλια πραγματοποίησε τα τελευταία της γυρίσματα στη «Μουρμούρα» ως έγκυος «Καίτη Κίτσου» μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Μητέρα έγινε στις 19 Μαΐου και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επέλεξε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες της ίδιας μέσα από το μαιευτήριο.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον πατέρα της ηθοποιού, Ανδρέα Ρένεση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε το γεγονός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, και το βάρος της εγγονής του, η οποία γεννήθηκε 3.450 γραμμάρια.

(copyright: Papadakis Press)

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά τη γέννηση της κόρης της, η Κλέλια Ρένεση έγραψε: 

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου κ δασκάλα μου Κοραλία κ από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές κ τα χαμόγελα. Όλους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου, τους συγγενείς , την γιατρό μου κ τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σ' αυτό το ταξίδι. Είμαστε κ οι δύο πολύ τυχερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου.Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία… υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να 'στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά».

Η επιστροφή στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Η Κλέλια Ρένεση επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» με ένα ποστ στο Instagram. Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η ηθοποιός είναι έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, πριν μπει στα πλατό της σειράς για να ξεκινήσει τα γυρίσματα, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της. Η ηθοποιός επισκέφτηκε τον αγαπημένο της κομμωτή Γιώργο Δουδέση. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα instastories της, έγραψε: «Έτοιμοι για μουρμούρα. Γιώργο, σ’ αγαπάω».

Κλέλια Ρένεση: Το παιδί μου δεν είναι του Manu Chao

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το παιδί της δεν είναι του γνωστού μουσικού, με τον οποίο δεν είναι ζευγάρι, αλλά πνευματικοί συνοδοιπόροι.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση έγραψε μεταξύ άλλων:

«Συστάσεις:
- Τα διαμάντια δεν μ' αρέσουν, λάμπουν πολύ και κλέβουν το φως απ' τα μάτια. Και να μου χάριζαν, δεν θα τα φορούσα.
Έχω μόνο Ένα παιδί κ αυτό φρέσκο
- Ζω στην Αθήνα πού κ πού, αλλά γενικώς γυρνοβολάω
- Κολυμπάω γυμνή γενικώς, δεν το κάνω μόνο στα βίντεο. Το αντίθετο μάλλον. Στο βίντεο το κάνω ακριβώς όπως το ζω. 
- Έχω γράψει μουσικές κ στίχους στο προτζεκτάκι «τίποτα» , δεν έπιασα απλά χώρο στον καναπέ.
- Το Πρότζεκτ «Τίποτα» που έχω δημιουργήσει μαζί με τον Manu συνεχίζει κ με την πρώτη ευκαίρια θα ταξιδέψουμε σε καινούριες μελωδίες. 
Κ παρόλο που πιστεύω πως καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι κ ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης κ του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι :
Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. 
Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους.»

Κλέλια ΡένεσηΜην αρχίζεις τη ΜουρμούραManu Chao