Lifestyle|21.11.2018 09:10

Τα ζώδια της Τετάρτης (21/11)

Newsroom

Κριός

Η ανασφάλεια που νιώθεις οφείλεται στα οικονοµικά που ζητούν λύση, καθώς αν δεν τακτοποιηθούν δεν θα χαλαρώσεις. Η Σελήνη στον Ταύρο εξαίρει την οργανωτική σκέψη που βοηθάει για λογαριασµούς και υποχρεώσεις. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω βοηθάει να κάνεις τις σωστές ενέργειες.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί ανατροπές στις σχέσεις µε τους γύρω σου καθώς η συµπεριφορά σου είναι µεταβαλλόµενη. Μία ανάµνηση είναι αρκετή για να εκνευριστείς και να δηµιουργηθούν ζητήµατα µεταξύ σας. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω µετριάζει την ασταθή συµπεριφορά σου και δεν δηµιουργούνται προβλήµατα.

Δίδυµοι

Οι φοβίες σου και οι ανασφάλειές σου εµφανίζονται γεµίζοντας το µυαλό µε υποθετικές καταστροφικές σκέψεις. Η Σελήνη στον Ταύρο αναµοχλεύει ανησυχίες που είναι δύσκολο να µη σε επηρεάσουν. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω βοηθάει να επανέλθεις.

Καρκίνος

Είσαι η φωνή της λογικής και το µυαλό της παρέας. Οι φίλοι σου κάνουν δυναµική εµφάνιση καθώς η σταθερότητα και οι καλές σου συµβουλές σε φέρνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η Σελήνη στον Ταύρο και το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω βάζει γερές βάσεις σε νέες συνεργασίες.

Λέων

Θα έρθεις ένα βήµα πιο κοντά στις επαγγελµατικές σου επιδιώξεις. Η Σελήνη στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον στα επαγγελµατικά υπενθυµίζοντας ότι έχεις στόχους. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω βοηθάει να ξεχωρίσεις για τον επαγγελµατισµό σου, την υπευθυνότητα και τη δουλειά σου.

Παρθένος

Με τα ερεθίσµατα που δέχεσαι από το περιβάλλον σου συλλέγεις πληροφορίες για ό,τι σε ενδιαφέρει. Η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευµατικούς σου ορίζοντες. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε κάνει να επιδιώξεις όχι µόνο να αποκτήσεις νέες γνώσεις αλλά και να βγεις κερδισµένος/η από αυτές.

Ζυγός

Εµφανίζεται συναισθηµατική φόρτιση και δεν µπορείς να την αποβάλεις. Η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί ανασφάλεια για τους δικούς σου ανθρώπους. Αποτέλεσµα, να γίνεις αρκετά κτητικός/ή µε όσους συναναστρέφεσαι. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω βοηθάει να µην υπερβάλλεις µε τα συναισθήµατά σου κρατώντας ισορροπίες.

Σκορπιός

Οι σχέσεις µε ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου σε απασχολούν καθώς η Σελήνη στον Ταύρο σου δείχνει πόσο σηµαντικές είναι. Η διάθεσή σου εξαρτάται από τη διάθεση των αγαπηµένων σου, καθώς παίρνεις τα δικά τους θέµατα περισσότερο προσωπικά από τα δικά σου! Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω βοηθάει να σκεφτείς ρεαλιστικά.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο υπενθυµίζει όχι µόνο τις δουλειές που έχεις αλλά και κάποιες που ξέχασες! Το τρίγωνό σου µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως χρειάζεται υπευθυνότητα και ένα σωστό πρόγραµµα προκειµένου να καταφέρεις να ξεµπερδεύεις από τις υποχρεώσεις σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο προτρέπει να βγεις και να αφήσεις στην άκρη οτιδήποτε γεµίζει το µυαλό µε αρνητικές σκέψεις. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως είναι δύσκολο να ξεχάσεις δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η αίσθηση καθήκοντος είναι υψηλή.

Υδροχόος

Ισως υπάρχει µια κινητικότητα εντός της οικίας σου καθώς η Σελήνη στον Ταύρο αναµοχλεύει ζητήµατα σχετικά µε τους δικούς σου ανθρώπους ή απορρέουν από το σπίτι σου, για να λυθούν αµέσως. Την κατάσταση βοηθάει το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω καθώς χαρίζει µία ρεαλιστική αντιµετώπιση των πραγµάτων που κατευνάζει τα πνεύµατα.

Ιχθύες

Η ηµέρα έχει συζητήσεις µε το στενό περιβάλλον σας, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο δηµιουργεί κατάλληλο κλίµα για δηµόσιες σχέσεις. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δίνει µία σωστή συµβουλή σε ζήτηµα που απασχολεί φίλο σου.

ζώδιαωροσκόπιο