Lifestyle|21.11.2018 13:14

Άννα Πρέλεβιτς: Μιλά για τα ριάλιτι μοντέλων και τους μέντορες (pics)

Φωφώ Μπόνιου

Η Άννα Πρέλεβιτς, πρώην Σταρ Ελλάς μιλά στο «TV Έθνος» για τη συνεργασία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή του Open «Έλα, χαμογέλα», ασκεί κριτική στο ριάλιτι μόδας GNTM και τους κριτές και αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Πώς προέκυψε η πρόταση από το Open για το πρωινό του Σαββατοκύριακου; Hταν κάτι που θέλατε να κάνετε;

Με το Open, πρώην Epsilon, συνεργάστηκα πρώτη φορά το καλοκαίρι με την εκπομπή «Έξυπνη Ζωή», που προβλήθηκε τον Ιούνιο με μεγάλη επιτυχία. Από εκεί και πέρα, φυσικά και ήθελα να συνεχίσω τη συνεργασία μου σε ένα νέο κανάλι που έχει θέσει τόσο μεγάλους στόχους για τα επόμενα χρόνια. Στο «Έλα, χαμογέλα» έχω τη δική μου στήλη, όπου παίρνω συνεντεύξεις από αγαπημένα, σημαντικά πρόσωπα που δεν ανήκουν απαραίτητα στον χώρο της σόουμπιζ.

T

Η συνεργασία σας με τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Η Σίσσυ είναι φοβερά ταλαντούχα, ακομπλεξάριστη και αστεία. Μας έχει κάνει να τη νιώσουμε φίλη μας από την πρώτη στιγμή και είναι εκεί για να μας βοηθήσει.

Το 2010 είχατε αναδειχθεί Σταρ Eλλάς. Η φετινή εστεμμένη πώς σας φάνηκε;

Είναι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη και της εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει.

Φέτος, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μονοπωλεί ένα ριάλιτι μόδας. Εσείς το παρακολουθείτε; Πού οφείλεται η επιτυχία του;

Ναι, παρακολουθώ το «Next Top Model». Το έβλεπα και παλιά και χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως θα ξαναγίνει. Εκτός από το ότι είναι μια πολύ ωραία παραγωγή, θαυμάζω τη Βίκυ Καγιά ως προσωπικότητα και μου αρέσει που βλέπω κι άλλους επαγγελματίες, κορυφαίους στον κλάδο τους, να συμμετέχουν στο σόου.

T

Ούσα μοντέλο, γνωρίζετε τα πράγματα από μέσα. Θεωρείτε ότι οι κριτές είναι υπερβολικοί στα σχόλιά τους;

Επειδή δεν ασχολήθηκα ποτέ τόσο πολύ με το μόντελινγκ, δεν μου έχει τύχει να μου μιλήσει κάποιος με αυτόν τον τρόπο. Αλλά μου έχει τύχει να μου μιλήσει έτσι καθηγήτριά μου στο πανεπιστήμιο, ο προπονητής μου όταν έκανα πρωταθλητισμό στο καλλιτεχνικό πατινάζ, αλλά και άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης, και πάντα με έκαναν πολύ καλύτερη. Πιστεύω, όποια δουλειά και αν κάνεις, ο μέντοράς σου οφείλει να σου μιλήσει λίγο πιο αυστηρά κάποιες στιγμές γιατί γίνεσαι πιο δυνατός.

T

Στα προσωπικά σας, ο γάμος, η μητρότητα, είναι στα άμεσα σχέδιά σας;

Είμαι πολύ καλά. Όταν ένα σύνολο πραγμάτων είναι ευνοϊκό, μαζί με το σωστό timing, τότε με χαρά θα δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια.

Άννα ΠρέλεβιτςΣίσσυ ΧρηστίδουOpen TV