Lifestyle|12.09.2019 14:00

Beverly Hills, 90210: Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκάλυψε πως έχει βιαστεί ως παιδί (pics)

Newsroom

Η Άναλιν ΜακΚορντ (AnnaLynne McCord), που έγινε πιο γνωστή στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά «90210», τη συνέχεια δηλαδή της ιστορικής σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, έχει κλέψει τις εντυπώσεις όχι μόνο με το φωτογενές πρόσωπό της, αλλά και με το καλογυμνασμένο της σώμα.

Επίσης, είναι μία κοπέλα που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «Cosmopolitan» την τραυματική εμπειρία που είχε βιώσει πριν από δεκαπέντε χρόνια, όταν ήταν μόλις 18 ετών. Ήταν η χρονιά που μόλις είχε μετακομίσει στο Λος Άντζελες με την ελπίδα να γίνει γνωστή στον χώρο του θεάματος. Ένα βράδυ δέχτηκε να φιλοξενήσει ένα γνωστό της στο σπίτι της, μια πράξη που μετατράπηκε σε εφιάλτη.

T
T

«Καθίσαμε στο κρεβάτι και συνομιλούσαμε για λίγη ώρα, μέχρι που κοιμήθηκα. Ξύπνησα έντρομη ανακαλύπτοντας πως με είχε γδύσει. Ένοιωσα να χάνω τον κόσμο γύρω μου, δεν καταλάβαινα ποια είμαι και που βρίσκομαι, έκλεισα τα μάτια και έκανα πως κοιμάμαι. Φοβόμουν μήπως τον κάνω να θυμώσει και μου κάνει περισσότερο κακό. Το μόνο που ήθελα ήταν να τελειώσει ο εφιάλτης. Δεν θυμάμαι να είχα κάνει ή να είχα πει κάτι που να του έδωσε την ιδέα πως ήθελα να κάνω κάτι μαζί του», είχε αναφέρει η AnnaLynne στο γυναικείο περιοδικό. Έκτοτε έχει αναλάβει φιλανθρωπική δράση και την προεδρία της οργάνωσης «Together1Heart», που φροντίζει θύματα του sex trafficking στην Καμπόζη. 

T

Η 32χρονη ηθοποιός προχώρησε σε καινούργιες αποκαλύψεις για την παιδική της ηλικία και είναι ακόμα πιο σοκαριστικές. Η Mccord αποκάλυψε στο κοινό ότι κατά τη διάρκεια ψυχοθεραπείας στην οποία υποβλήθηκε, βγήκε στην επιφάνεια μία ανάμνησή της, την οποία είχε απωθήσει. «Πριν ένα χρόνο, βρισκόμουν σε θεραπεία για μετατραυματικό στρες. Τότε βγήκαν στο προσκήνιο μνήμες από την παιδική μου ηλικία. Είχα κακοποιηθεί σε ηλικία 11 ετών», είπε στο περιοδικό People

T

«Νόμιζα ότι έκανα σεξ με κάποιον για να μπορέσω να αγαπηθώ. Ήταν καταστροφικό για την ψυχή μου να νιώθω ότι δεν αξίζω να αγαπηθώ πάρα μόνο αν κάποιος χρησιμοποιούσε το σώμα μου. Το να δουλεύω κάπου με αγόρια και κορίτσια που έχουν περάσει χειρότερα και από μένα, το να βλέπω ότι δεν θέλουν να αυτοκτονήσουν όπως εγώ, ότι δεν κόβουν τα χέρια τους όπως εγώ, ότι συγχωρούν τον εαυτό τους και τους θύτες τους, αυτό μου έδωσε διέξοδο. Αυτό που έδωσε ελπίδα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.  

T
Beverly Hills 90210Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς