Lifestyle|19.09.2019 12:20

Μίκι Ρουρκ σε έξαλλη κατάσταση: Ο Ντε Νίρο με άφησε χωρίς λεφτά (pics)

Newsroom

Συνέντευξη στο ιταλικό τηλεοπτικό σόου Live – Non è la D’Urso έδωσε ο Μίκι Ρουρκ και άφησε άναυδους τους τηλεθεατές. «Ο Μάρτιν Σκορσέζε ήθελε να με συναντήσει για μια ταινία με τον Αλ Πατσίνο, τον Τζο Πέσι και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο... Άνθρωπος υπεύθυνος για το κάστινγκ των ηθοποιών είπε στον μάνατζέρ μου ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δήλωσε ότι αρνείται να δουλέψει μαζί μου σε ταινία», συμπλήρωσε. Με άλλα λόγια, ο Ντε Νίρο μεσολάβησε ώστε ο Μίκι Ρουρκ να μην πάρει ρόλο στην ταινία «The Irishman» και να μείνει εκτός καστ και χωρίς χρήματα. 

Η κόντρα ανάμεσα στους ηθοποιούς Μίκι Ρουρκ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν είναι κάτι καινούργιο. Όπως αναφέρει ο Ρουρκ η κόντρα ξεκίνησε το 1987 όταν συνεργάστηκαν στην ταινία «Δαιμονισμένος Άγγελος». «Θαύμαζα τον Ντε Νίρο, όπως τον Μάρλον Μπράντο και τον Αλ Πατσίνο από τη δεκαετία του ‘80», δήλωσε ο Μίκι Ρουρκ και αποκάλυψε ότι ο θαυμασμός του χάθηκε όταν ο Ντε Νίρο του είπε «Νομίζω ότι είναι καλύτερο να μην μιλάμε», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Δαιμονισμένου Άγγελου».

Δαιμονισμένος Άγγελος

Μίκι Ρουρκ για ΝτεΝίρο: «Με απέκλεισε για τα χρήματα»

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μίκι Ρουρκ, ο λόγος που ο Ντε Νίρο τον απέκλεισε από την ταινία «The Irishman» ήταν επειδή χρειαζόταν ο ίδιος τα χρήματα. «Πλέον δεν τον θαυμάζω. Είναι σαν να μην υπάρχει. Εγώ βγήκα από τα σκ@@α. Αυτός δεν ξέρει πώς είναι αυτή η ζωή. Έζησα αυτή τη γα@@μενη ζωή, οπότε κάθε φορά που τον αντικρίζω, είναι σαν να μην υπάρχει αυτός το μα@@κας», συνεχίζει το ξέσπασμά του ο Μίκι Ρουρκ.

Μετά τη συνέντευξη μια Ιταλίδα χόρεψε για τον Μίκι Ρουρκ το περίφημο κομμάτι από τις «91/2 εβδομάδες», στο οποίο του έκανε στριπτίζ η Κιμ Μπάσινγκερ και ο Μίκι Ρουρκ ενθουσιάστηκε:

Η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «The Irishman»

Το πολυαναμενόμενο γκανγκστερικό δράμα του κορυφαίου σκηνοθέτη αποτελεί όχι μόνο είναι μία από τις πιο δαπανηρές ταινίες της φιλμογραφίας του έχοντας έναν προϋπολογισμό που εκτοξεύτηκε πέραν των 150 εκατομμυρίων δολαρίων (κάποια μέσα αναφέρουν ότι το μπάτζετ έφτασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια) αλλά και συνιστά μια σημαδιακή επανένωση ταλέντων στην μεγάλη οθόνη καθώς έχει στους πρώτους ρόλους τους θρύλους του σινεμά Ρόμπερτ Ντε ΝίροΑλ Πατσίνο και Τζο Πέσι.

Σε ελεγειακούς τόνους και με οδηγό το βιβλίο «I heard you paint houses» του Τσαρλς Μπραντ που εξιστορεί τα έργα και τις ημέρες του εκτελεστή της μαφίας Φρανκ-«Ο Ιρλανδός» - Σίραν, η ταινία επικεντρώνεται στη δράση ενός μαφιόζου που, κατά τα λεγόμενα του, έχει στα χέρια του το αίμα του Τζίμι Χόφα. Ο συγγραφέας απέσπασε την ομολογία του Σίραν μετά από μια σειρά συνεντεύξεων στη διάρκεια μιας πενταετίας κατά την οποία επίσης ομολόγησε 25 φόνους-χτυπήματα για λογαριασμό του οργανωμένου εγκλήματος.

Μεγάλη η ανυπομονησία για το πρώτο εδώ και πάνω από μια δεκαετία γκανγκστερικό σκορσεζικό δράμα που χρειάστηκε να περάσει από χρονοβόρα τεχνική επεξεργασία καθώς ο σκηνοθέτης συνεργάστηκε με την Industrial Light and Magic προκειμένου να ξανανιώσει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο που ενσαρκώνει τον Φρανκ Σίραν σε κάθε φάση της ζωής του.

Μάρτιν ΣκορσέζεΜίκι ΡουρκΡόμπερτ Ντε Νίρο