Lifestyle|23.11.2018 11:45

The Voice: «Τα κορυφαία battles ever», όπως ομολόγησαν οι κριτές (vids)

Newsroom

Οι τέσσερις coaches, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς έχουν συγκεντρώσει συνολικά 21 παίκτες ο καθένας στην ομάδα του.

Στο χθεσινό επεισόδιο (23/11), η Λεμονιά Μπέζα και ο Φώτης Παπαζήσης έφεραν σε δύσκολη θέση την Έλενα Παπαρίζου καθώς έπρεπε να επιλέξει ποιον από τους δύο θα κρατήσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Οι δύο διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν το τραγούδι «Κόκκινο γαρύφαλλο» και ενθουσίασαν τους πάντες. 

«Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ… Είναι η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ», είπε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία επέλεξε να πάρει μαζί της στην επόμενη φάση τη Λεμονιά.

 

Άλλοι δύο παίκτες που ξεχώρισαν στο χθεσινό επεισόδιο ήταν ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Καρπαθάκης, οι οποίοι ερμήνευσαν το τραγούδι «Another one bites the dust».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για μένα ότι αυτό ήταν το καλύτερο battle των battles φέτος. Έχουμε εδώ μπροστά μας δύο από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει ποτέ στο Voice όλα αυτά τα χρόνια που εγώ βρίσκομαι εδώ. Μένω σταθερός στην απόφασή μου φέτος τα battles να είναι πραγματικά battles, τα παιδιά που εμφανίζονται πάνω σε αυτή τη σκηνή να είναι αντάξια ο ένας του άλλου και να βλέπουμε πραγματικές “μάχες” από ανθρώπους που είναι πολύ δυνατοί ερμηνευτές. Συγχαρητήρια παιδιά, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια…», ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς. 

 
The Voice