Lifestyle|26.09.2019 16:48

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει η Καζαριάν: Όλα τα μοντέλα παγκοσμίως έχουν γίνει πλέον ηθοποιοί

Newsroom

Σάλος έχει ξεσπάσεις τις τελευταίες μέρες με την απόφαση της Ειρήνης Καζαριάν να παίξει στη θεατρική παράσταση «Κούκλες», που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. 

Ο Γιώργος Λιάγκας άσκησε κριτική στην Καζαριάν λέγοντας ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι «κατάντια της κοινωνίας μας» και «ντροπή», ενώ ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος σχολίασε τη συμμετοχή του μοντέλου σε παράσταση Ίψεν επισημαίνοντας: «Το θέατρο έχει μεγάλες απαιτήσεις, αυτό είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι θέμα δικαιώματος».

«Είμαι μοντέλο, αλλά μου πρότεινε ο Νικόλας Ανδρουλάκης να παίξω στην παράστασή του και δέχτηκα. Είναι κάτι καινούργιο για μένα και το κάνω για να βρω άλλες πτυχές του εαυτού μου, να γίνω καλύτερη ακόμα και στο μόντελινγκ. Πιστεύω ότι το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης, αλλά μπορεί να κρατήσει και μέχρι τα 30 σου, επίσης όλα τα μοντέλα, παγκοσμίως, έχουν γίνει πλέον ηθοποιοί», τόνισε το νεαρό μοντέλο με νέα της συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά».

Η νικήτρια του «Greece's Next Top Model» συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν επιλέχτηκε για τον ρόλο λόγω του ριάλιτι μόδας που συμμετείχε, αλλά λόγω ταλέντου. «Ο Νικόλας, ο σκηνοθέτης μας, με τον οποίο γνωριστήκαμε πριν από έναν μήνα, με πίστεψε και μου το είπε από την αρχή. Εννοείται ότι ήθελε να παίξω στην παράστασή του γιατί είδε κάτι σ' εμένα. Οι δικοί μου άνθρωποι, μου λένε ότι το έχω, βλέπουν ότι μπορώ να κάνω επάγγελμα την υποκριτική, ότι όλα θα πάνε καλά και να μην αγχώνομαι. Πάντα έχω άγχος στη δουλειά μου γιατί νοιάζομαι και θέλω να τα πάω τέλεια».

GNTMΕιρήνη Καζαριάν