Lifestyle|13.10.2019 15:04

Κατερίνα Παπουτσάκη: Νόσησα όταν υποδύθηκα την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Newsroom

Για τη μάχη της με τη νόσο Crohn, το αυτοάνοσο νόσημα που βλάπτει το έντερο, μίλησε στον ΑΝΤ1 η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι την περίοδο που υποδυόταν στην τηλεόραση την Αλίκη Βουγιουκλάκη βρέθηκε αντιμέτωπη με τη νόσο Crohn. Η ίδια κατάφερε σε πρώτη φάση να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της, ωστόσο υπάρχει περίπτωση αυτό να επιστρέψει.

Η νόσος Crohn είναι μια φλεγμονώδης νόσος του εντέρου άγνωστης αιτιολογίας, η οποία προκαλεί φλεγμονή του βλεννογόνου και αφορά σε όλο το τοίχωμα του εντέρου αλλοιώσεις, οδηγώντας σε απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για τη μητρότητα και τον μεγάλο της γιο: «Δεν ξέρω τι μας κάνει καλούς γονείς... Αυτό που έχω κατακτήσει με τον Μάξιμο είναι ότι με εμπιστεύεται. Βλέπω στα μάτια του πράγματα, πέρα από τα προφανή».

T
T

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο Πρωινό για το πρόβλημα υγείας που περνάει, το οποίο όπως εξήγησε είναι ψυχοσωματικό και δεν είναι η νόσος Crohn. Επίσης ανέφερε ότι δέχτηκε πολύ ωραίες προτάσεις για να παίξει στην τηλεόραση αλλά λόγω των παιδιών της αρνήθηκε.

Κατερίνα Παπουτσάκη