Lifestyle|08.10.2019 11:29

Για πρώτη φορά: Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι σε διαφήμιση (vid)

Newsroom

Τα βασιλικά ζευγάρια, Μέγκαν Μαρκλ - πρίγκιπας Χάρι και Κέιτ Μίντλετον- πρίγκιπας Ουίλιαμ έγραψαν ιστορία, καθώς για πρώτη φορά συμμετείχαν μαζί στο πλαίσιο μιας διαφήμισης. Οι τέσσερις της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συμμετείχαν σε διαφημιστικό σποτ διάρκειας τριών λεπτών, αν και όχι με τα πρόσωπά τους.

Ευαίσθητοι σε ζητήματα ψυχικής υγείας, οι τέσσερις γαλαζοαίματοι συμμετέχουν σε μια πρωτοβουλία της οργάνωσης «Every Mind Matters» σε συνεργασία με το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS). Πρόκειται για μια νέα εκστρατεία στη Βρετανία αναφορικά με την ψυχική υγεία και οι φωνές των τεσσάρων μελών της βασιλικής οικογένειας «ντύνουν» ένα βίντεο με ασπρόμαυρες φωτογραφίες ανθρώπων που παλεύουν με ζητήματα ψυχικής υγείας.

Η πρώτη φορά που μέλη της βασιλικής οικογένειας συμμετέχουν σε τηλεοπτική διαφήμιση 

Στο σποτ συμμετέχουν οι ηθοποιοί Γκλεν Κλόουζ και Τζίλιαν Άντερσον, ο παλαίμαχος παίκτης του κρίκετ Φρέντι Φλίντοφ και η παρουσιάστρια Νταβίνα Μακόλ. Πρώτος μιλά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος αναφέρει ότι εκατομμύρια άνθρωποι στη Βρετανία αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Χάρι υπενθυμίζει ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα. «Αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα», συμπληρώνει.

 

Τον λόγο παίρνει η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία τονίζει: «Αυτή η εικασία είναι λανθασμένη», συμπληρώνοντας πως η οργάνωση «Every Mind Matters» μπορεί να δείξει απλούς τρόπους στον καθένα για να φροντίζει την ψυχική του υγεία. Η Κέιτ Μίντλετον, τέλος, επισημαίνει ότι η οργάνωση μπορεί να προσφέρει διαδικτυακή βοήθεια σε όποιον έχει προβλήματα άγχους, θέμα με τον ύπνο ή επιθυμεί να φτιάξει την ψυχική του τοποθέτηση.

Πρίγκιπας Χάριψυχική υγείαΚέιτ Μίντλετονπρίγκιπας ΟυίλιαμΜέγκαν Μαρκλ