Βαρύ πένθος για την ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα από το «Εκείνες και εγώ»
NewsroomΔύσκολες ώρες περνάει η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της θείος. Η ηθοποιός που υποδύθηκε την αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες και εγώ» έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς έχασε τον θείο της.
Ο Γιώργος Πιστιόλας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Πέμπτη σε ηλικία 89 ετών. Ο ίδιος γεννήθηκε στο Αγρίνιο, το 1930 και ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Σε συνεργασία με τα δύο του αδέρφια, Ευστράτιο και Ευθύμιο, ασχολήθηκαν με το χονδρικό εμπόριο ρυζιού.
Το 1962 δημιούργησαν στο Αγρίνιο το εργοστάσιο επεξεργασίας ρυζιού και επτά χρόνια αργότερα, προχώρησαν στην τυποποίηση του προϊόντος σε χάρτινη συσκευασία. Ο Γεώργιος Πιστιόλας διετέλεσε πρόεδρος πασίγνωστής εταιρείας τροφίμων για τρεις δεκαετίες.
Μαζί με τη σύζυγό του, Αίγλη Πιστιόλα, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, απέκτησε δύο κόρες τη Λουκία, η οποία ασκεί το επάγγελαμα του οδοντιάτρου, και τη Βασιλική.
- «Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
- Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
- Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια