Lifestyle|25.11.2018 12:15

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο λόγος που επέστρεψε στην τηλεόραση

Newsroom

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη στο ελληνικό People, το οποίο κυκλοφορεί στο Έθνος της Κυριακής, και μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση. 

«Το Open Tv είναι ένα καινούριο κανάλι και νομίζω πως αυτή ακριβώς η φρεσκάδα του νέου ήταν αυτό που με ιντρίγκαρε περισσότερο για να επιστρέψω. Στα είκοσι χρόνια που εργάζομαι ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε ένας άνθρωπος -η Άλκιστης Μαραγκουδάκη– να μου πει “Έλα και κάν’ το όπως εσύ νομίζεις”. Επιπλέον το κανάλι στελεχώνεται από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά και έχουν πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Οπότε, όλο αυτό μου δημιούργησε μεγάλη ανυπομονησία και χαρά για την επιστροφή μου», ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».

«Ο Παύλος είναι ο άνθρωπός μου και τον εμπιστεύομαι απεριόριστα. Μόλις με φώναξε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη την άνοιξη του 2018 να μου προτείνει την εκπομπή, ο μόνος που της ζήτησα να έρθει μαζί μου είναι ο Παύλος Σταματόπουλος. Έχω εμπιστοσύνη στο τηλεοπτικό του ένστικτο. Μάλιστα, της τόνισα πως έχω όλη τη καλή διάθεση να συνεργαστώ με τους δημοσιογράφους και τους αρχισυντάκτες που υπήρχαν στο κανάλι. Έτσι κι έγινε. Τον αρχισυντάκτη μας, τον Βασίλη Δρυμούση, τον γνώριζα προσωπικά και ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Αυτό που πρωτίστως καταφέραμε είναι να έχουμε μια ομάδα που να αποτελείται από καλά παιδιά», συμπλήρωσε. 

Open TVσυνέντευξηΣίσσυ Χρηστίδου