Πρίγκιπας Χάρι: Έχει παίξει μουσική σε δίσκο των «Take That»
NewsroomOι «Take That» να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ανδρικά συγκροτήματα όλων των εποχών. Στο φιλανθρωπικό γκαλά στο London Palladium το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο Γκάρι Μπάρλοου αποκάλυψε μία άγνωστη πτυχή του πρίγκιπα Χάρι στη σύζυγό του.
«Συμμετείχε, έπαιξε μουσική σε ένα από τα άλμπουμ μας», ανέφερε στη Μέγκαν Μαρκλ. Ο πρίγκιπας Χάρι ρώτησε τότε: «Στη Τζαμάικα ήταν;». Η πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Suits» κοίταξε με έκπληξη τον Μπάρλοου και εκείνος είπε: «Ακριβώς. Ήταν όντως εκεί». Τότε η Δούκισσα του Σάσσεξ σχολίασε: «Θεέ μου, μαθαίνω κάτι καινούριο κάθε μέρα!».
«Το πρώτο πράγμα που μας είπε ήταν ότι δεν γνώριζε τη μουσική μας» αποκάλυψε ο Γκάρι Μπάρλοου κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «The Project» λίγες ημέρες αργότερα. «Ζούσε στην Αμερική, δεν μας γνώριζε», είπε.
Αν και οι «Take That» κατακτούσαν τα charts σε όλο τον κόσμο, απέτυχαν να εισβάλουν στην αμερικανική αγορά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν έκαναν επιτυχία στις ΗΠΑ, ο Μαρκ Όουεν απάντησε: «Νομίζω ότι ήμασταν πολύ προχωρημένοι για τους Αμερικανούς εκείνη την εποχή».
- Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε