Σαρλίζ Θερόν: «Δεν έχω νταντά για τα παιδιά μου και μόλις έκανα τρία χειρουργεία»
NewsroomΤη νέα της ταινία «Bombshell» στην οποία πρωταγωνιστεί με τις Νικόλ Κίντμαν και Μάργκοτ Ρόμπι, προωθεί αυτό το διάστημα η Σαρλίζ Θέρον και ανάμεσα στις συνεντεύξεις, αυτή στην οποία αναφέρεται στο μεγάλωμα των παιδιών της.
Με δήλωσή της στο περιοδικό Us Weekly, στο πλαίσιο της εκδήλωσης 26th Annual Elle Women In Hollywood, η ηθοποιός είπε: «Μόλις έκανα τρία χειρουργεία. Βρίσκομαι σε πρόμο για δυο φιλμς… Δεν έχουμε νταντά αυτή τη στιγμή και ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που κάνω και να έχω αυτή την καριέρα, αν δεν είχα βοήθεια και υποστήριξη».
Όπως εξήγησε, έχει τη βοήθεια των φίλων και της μητέρας της στο μεγάλωμα των παιδιών της: «Κάθε άνθρωπος στη ζωή μου που θεωρώ "οικογένεια" έχει προσφερθεί και σημαίνει πολλά για εμένα. Απόψε, για παράδειγμα, ένας φίλος μου έχει αναλάβει τα δυο κουτάβια που μόλις υιοθετήσαμε. Ενώ η μαμά μου μαγειρεύει το δείπνο για τα παιδιά».
Τα χειρουργεία της Θερόν είχαν να κάνουν με τον τραυματισμό της...
- Πέθανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς σε ηλικία 70 ετών - Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου
- Το προφίλ του Έλληνα που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Βρετανία και η «κρυφή «κάμερα σε κάλτσα»
- Το viral βίντεο που προκαλεί οργή: Οδηγός στην Κρήτη προσπερνάει 8 αυτοκίνητα στη σειρά σε κλειστή στροφή
- Εικόνες από το μέλλον σε επίδειξη μόδας στη Σεούλ: Ρομπότ και άνθρωποι μοιράστηκαν την πασαρέλα