Lifestyle|18.10.2019 11:29

Ισαβέλλα Δάρρα: Τα φιλιά με τον Αλέν Ντελόν - Γιατί χάθηκε από τη δημοσιότητα (vid)

Newsroom

Η Ισαβέλλα Δάρρα, το μοντέλο που μεσουράνησε στα '90s και κέρδισε τον τίτλο «Μις Ευρώπη» 1997 μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά για τα καλλιστεία, τον γιο της και τον διάσημο γόη του Χόλιγουντ Αλέν Ντελόν, που όλοι έλεγαν ότι την είχε ερωτευτεί.

Η Ισαβέλλα Δάρρα, ένα κορίτσι με Γαλλικά και πιάνο, είπε ότι ξεκίνησε το μόντελινγκ για να βγάλει χρήματα και να πραγματοποιήσει το όνειρό της που ήταν να σπουδάσει μουσική στη Βιέννη. Κατόπιν, πήγε στα καλλιστεία και απέκτησε ένα άλλο όνειρο: να βγει «Μις Υφήλιος»

Διαβάστε ακόμα: Καλλιστεία 2019: Η Ραφαέλα Πλαστήρα από τα Τρίκαλα είναι η νέα Σταρ Ελλάς

«Θυμάμαι το πρωί που πήγα στον διαγωνισμό, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα "Την επόμενη φορά που θα κοιταχτώ, θα φοράω το στέμμα". Ήμουν για ένα σκοπό εκεί, εκπροσωπούσα τη χώρα μου, έκανα αυτό που πίστευα πως θα με βοηθούσε εκείνη την εποχή» είπε η Ισαβέλλα Δάρρα. Τελικά δεν πήρε τον τίτλο «Μις Υφήλιος», αλλά ήρθε αντιμέτωπη με τις πιο όμορφες κοπέλες της Ευρώπης.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες με τον Αλέν Ντελόν, που την είχε στέψει Μις Ευρώπη το 1997, η Ισαβέλλα Δάρρα είπε: «Ο Γιώργος Πρεβελάκης ήταν ο paparazzo της εποχής, με έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες. Κάθε φορά που με πλησίαζε ο Αλέν Ντελόν, είτε με φίλαγε στο κούτελο είτε με έπαιρνε αγκαλιά, εκείνος μας φωτογράφιζε. Είχαν κάνει, λοιπόν, ντόρο για να πουλήσουν τα περιοδικά ότι με είχε ερωτευτεί ο Ντελόν. Είναι αστεία αυτά πλέον, χαριτωμένα τα βρίσκω λίγο…». 

Στη συνέντευξη είπε επίσης ότι έμεινε έγκυος νωρίς και γι αυτό αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Ένιωσε ότι είχε ζήσει όσα ήθελε - έβγαλε λεφτά νωρίς, ταξίδεψε νωρίς - και ήταν η στιγμή να κάνει οικογένεια. Σήμερα η Ισαβέλλα Δάρρα είναι χωρισμένη και αφιερώνει πολύ χρόνο στη νέα της αγάπη που είναι η φωτογραφία μόδας.

Η Ισαβέλλα Δάρρα μίλησε και στο Πρωινό για το ριάλιτι μοντέλων GNTM και είπε πως συμπεριφέρονται λίγο σκληρά στις συμμετέχουσες. Πρόσθεσε μάλιστα πως «δε χρειάζεται να είναι τόσο σκληροί» με τα μοντέλα. Δείτε πώς σχολίασε το GNTM:

GNTMΑλέν ΝτελόνκαλλιστείαΙσαβέλλα Δάρρα