Lifestyle|18.10.2019 12:38

Μελίνα Ασλανίδου: Το πράσινο φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο X Factor (vid)

Newsroom

«Kαλησπέρα σας. Καλώς ορίσατε στο μεγαλύτερο μουσικό talent show. Καλώς ορίσατε στο X Factor». Με αυτή τη φράση η Δέσποινα Βανδή καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στην έναρξη του πρώτου Live του «X Factor» μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Η νύχτα είχε πολλές εκπλήξεις με το κορυφαίο μουσικό talent show να εντυπωσιάζει τους τηλεθεατές, οι οποίοι μοιράστηκαν στα social media τον ενθουσιασμό τους.

Έλαμψαν στιλιστικά οι κυρίες της βραδιάς, Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου 

Η παρουσιάστρια του X Factor Δέσποινα Βανδή επέλεξε να φορέσει μια υπέροχη τουαλέτα MI-RO σε ασημί απόχρωση, την οποία συνδύασε με κοσμήματα Danelian. Το look της ολοκλήρωσε με παπούτσια, Sante. Την look της επιμελήθηκε ο στυλίστας Έλενα Βαζούρα, το χτένισμά της ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου.

Διαβάστε ακόμα: Αποθέωση στο Twitter για το «X Factor»: «Δέσποινα Βανδή σ' αγαπάμε» 

Κολακευτικά σχόλια εκφράστηκαν στα social media και για την εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου με ένα εντυπωσιακό σμαραγδί φόρεμα και αξιοπρόσεκτο ντεκολτέ. Το φόρεμα όπως είδαμε στα Insta Stories της Ασλανίδου ήταν της σχεδιάστριας Χριστίνας Ζαφειρίου. «Μελίνα καταπληκτικό το πράσινο» σχολίασε και η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε την έναρξη του σόου:

Διαβάστε ακόμα: Η λαμπερή πρεμιέρα του «X Factor»: Όλα όσα έγιναν στο πρώτο Live με τη Δέσποινα Βανδή.

Μελίνα ΑσλανίδουX FactorΔέσποινα ΒανδήOpen TV