Lifestyle|21.10.2019 12:36

Η εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ: Τα ταμπλόιντ θα καταστρέψουν τη ζωή μου

Newsroom

Στο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του ITV με τίτλο «Ηarry & Meghan: An African Journey» η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχεται ότι δεν περίμενε πόσο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και την απόκτηση του χαριτωμένου Άρτσι. Το ντοκιμαντέρ που αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει αντιδράσεις στο παλάτι, δείχνει μια απόλυτα ανθρώπινη πλευρά της Μέγκαν, η οποία δείχνει «ζορισμένη» με τα media και τις υποχρεώσεις της κάτω από τις... φτερούγες της βασιλικής οικογένειας. 

Μέγκαν Μαρκλ: «Μου έλεγαν να μην τον παντρευτώ γιατί θα με φάνε τα ταμπλόιντ»

Στην πρώτη της εκ βαθέων εξομολόγηση για τη ζωή της μετά τον γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι, η δούκισσα του Σάσεξ είπε μεταξύ άλλων, ότι ενώ οι Αμερικανοί φίλοι της είχαν ενθουσιαστεί με τη σχέση της οι Βρετανοί φίλοι της την είχαν προειδοποιήσει ότι τα βρετανικά ταμπλόιντ θα «κατέστρεφαν» τη ζωή της. Πολλοί πίστευαν ότι η «καλομαθημένη» Αμερικανίδα πρώην τηλεοπτική σταρ θα «στριμωχτεί» με τη ζωή στο παλάτι, το πρωτόκολλο και τις υποχρεώσεις της, και από ό,τι φαίνεται είχαν κάποιο δίκιο.

Συγκεκριμένα η Μερκλ είπε: «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον σημερινό σύζυγό μου, οι φίλοι μου ήταν πραγματικά χαρούμενοι γιατί ήμουν κι εγώ χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου είπαν "Είμαστε σίγουροι ότι είναι τέλειος. Αλλά δεν θα πρέπει να το κάνεις γιατί τα βρετανικά ταμπλόιντ θα καταστρέψουν τη ζωή σου"». Η Μαρκλ παραδέχθηκε στη συνέντευξη στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ ότι η απάντησή της ήταν «αφελής» καθώς είπε στους φίλους της: «Μα τι λέτε τώρα. Αυτό δεν βγάζει νόημα. Δεν αποτελώ θέμα για τα ταμπλόιντ. Δεν το κατάλαβα τότε. Οπότε είναι περίπλοκο».

Βροχή οι μηνύσεις από τον πρίγκιπα Χάρι - Δεν θα ανεχτώ άλλο bullying από τα media

Η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του πριγκιπικού ζεύγους σε χώρες της νότιας Αφρικής όταν και ανακοινώθηκε ότι μηνύουν τη Daily Sunday News γιατί δημοσίευσε παράνομα ένα γράμμα που είχε στείλει η Μέγκαν στον πατέρα της, Τόμας. Τα βρετανικά media αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει αποφασίσει να τραβήξει τη γραμμή και να μην δεχθεί άλλο bullying, κάνοντας σαφέστατη αναφορά στον χαμό της μητέρας του Νταϊάνα. Ο Χάρι ήταν ο πρώτος που έκανε μήνυση σε ταμπλόιντ για παρακολούθηση τηλεφωνικών του συνομιλιών και τα βήματά του ακολούθησε η Μέγκαν.  

Η πρώην star του «The Suits» βούρκωσε όταν αναφέρθηκε στην πίεση που βιώνει ειδικά μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού του ζευγαριού, του μικρού Άρτσι. «Το μεγαλύτερο πράγμα που συνειδητοποιώ τώρα είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν εύκολο αλλά πίστευα ότι θα ήταν δίκαιο. Και είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με αυτό» είπε.

«Το νόημα της ζωής είναι να είσαι χαρούμενος»

Στην ερώτηση για το αν μπορεί να αντέξει την πίεση η ίδια απάντησε - αποκαλύπτοντας και το παρατσούκλι που χρησιμοποιεί για τον σύζυγό της - ότι «έχω πει πολλές φορές στον Η (στον πρίγκιπα Χάρι) - έτσι τον αποκαλώ - ότι δεν αρκεί απλά να επιβιώσεις από κάτι. Δεν είναι αυτό το νόημα της ζωής. Πρέπει να περνάς καλά. Πρέπει να είσαι χαρούμενος».

Η Μαρκλ εξομολογείται, επίσης, ότι προσπάθησε πολύ να υιοθετήσει τη βρετανική στάση της καταπίεσης των συναισθημάτων αν και νιώθει ότι «αυτό που προκαλεί στο εσωτερικό σου είναι πιθανότατα καταστροφικό», προσθέτοντας ότι με τον σύζυγό της έκαναν ένα βήμα τη φορά.

«Το ευχάριστο είναι ότι έχω το μωρό μου και τον σύζυγό μου και είναι οι καλύτεροι» καταλήγει η Μαρκλ. Αν και φαίνεται ειλικρινής και ευάλωτη σε αυτό το ντοκιμαντέρ, οι επικριτές της έσπευσαν να πουν ότι είναι ... ηθοποιός και θα μπορούσε να πει οτιδήποτε για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Σε κάθε περίπτωση Μέγκαν και Χάρι φαίνονται ενωμένοι σαν μια γροθιά απέναντι στα media και αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί μια μικρή «εκδίκηση» του Χάρι που ποτέ δεν ξεχνά τον τρόπο που πέθανε η μητέρα του.

Δείτε την πρώτη τους κοινή συνέντευξη όταν τίποτα από αυτά που συμβαίνουν σήμερα δεν τους απασχολούσαν. 

Πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλ