Lifestyle|22.10.2019 14:48

Γιος του Μάικλ Ντάγκλας: Ο πατέρας μου με έβαζε να σερβίρω ναρκωτικά στα πάρτι

Newsroom

Ο Μάικλ Ντάγκλας ήταν απόλυτα σίγουρος ότι ο γιος του, Κάμερον, θα κατέληγε νεκρός από τα ναρκωτικά, γι’ αυτό και σταμάτησε να έχει επαφές μαζί του, όπως αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του, ο 40χρονος σήμερα Κάμερον. Το «Long Way Home», που κυκλοφορεί σήμερα, σύμφωνα με τη «New York Post», περιλαμβάνει κάποιες γλαφυρές αποκαλύψεις για την «ενήλικη» νυχτερινή ζωή των πλούσιων και διάσημων στο Χόλιγουντ όταν εκείνος ήταν έφηβος. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι στόχος του δεν είναι να κατηγορήσει τον πατέρα του, ενώ ομολογεί ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εκείνον να μεγαλώνει στη «σκιά» αστέρων όπως ο Μάικλ Ντάγκλας, αλλά και ο παππούς του Κερκ Ντάγκλας.

«Όσο μεγάλωνα, σκαρφάλωνα τα βράδια από σπίτι σε σπίτι στο συγκρότημα κατοικιών που μέναμε, ανέβαινα στα μπαλκόνια και έβλεπα πράγματα που δεν έπρεπε να βλέπω: ωραίους ενήλικες να κάνουν τα πράγματα που κάνουν οι ωραίοι ενήλικες που ζουν τέτοιες ζωής χλιδής και υπερβολής» γράφει ο 40χρονος. 

Ο Κάμερον Ντάγκλας αρχισε την επαφή του με τα ναρκωτικά σε πολύ μικρή ηλικία. Ήταν μια δειλή γνωριμία με τις εξαρτήσεις που εξελίχθηκε γρήγορα σε μια εθιστική σχέση. Πρώτα ήρθε η ηρωίνη, μετά η κοκαΐνη και τέλος η μεθαμφεταμίνη. Για πάνω από μια 15ετία ο Κάμερον δε μπορούσε να ζήσει χωρίς να κάνει χρήση. «Ακόμα και όταν ήμουν πολύ μικρός, θυμάμαι να μεταφέρω τζόιντς πέρα δώθε στα πάρτι. Με φώναζε, ας πούμε, ο πατέρας μου και μου έλεγε "έλα εδώ, πήγαινε αυτό στον θείο σου" και μόνο μετά από πολλά χρόνια συνειδητοποίησα τι ήταν», τονίζει ο Κάμερον Ντάγκλας. 

Το 2010 δήλωσε ένοχος στην κατηγορία της κατοχής σημαντικής ποσότητας ηρωίνης με σκοπό την διακίνησή της, με αποτέλεσμα να περάσει επτά χρόνια στην φυλακή. Εκείνη την περίοδο, ο πατέρας του, ο οποίος στο παρελθόν είχε δώσει και ο ίδιος διάφορες «σκληρές» μάχες με την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, είχε δηλώσει ότι η φυλακή είναι ίσως η μόνη ελπίδα που έχει ο γιος του για να επιβιώσει: «Ο γιος μου δεν έχει υπάρξει νηφάλιος για ένα ικανό χρονικό διάστημα από τότε που ήταν 13 ετών. Ή θα πέθαινε ή κάποιος θα τον σκότωνε. Πιστεύω ότι αυτή είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα ζωή και νομίζω το γνωρίζει και ο ίδιος».

Μάικλ Ντάγκλαςναρκωτικά