Lifestyle|19.08.2020 17:12

Σπρίνγκστιν: Η σκληρή απάντηση στον Τραμπ που τον αποκάλεσε «μικρούλη Μπρους»

Χριστίνα Τσατσαράγκου

Απάντηση στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σε πρόσφατη συγκέντρωση των Ρεπουμπλικανών στη Μινεάπολις είπε ότι «δεν χρειάστηκα την Μπιγιονσέ, τον Jay Z, και δεν χρειάστηκα τον μικρούλη Μπρους Σπρίνγκστιν» για τη νίκη του πριν από τρία χρόνια στις εκλογές, έδωσε ο διάσημος Αμερικανός ρόκερ σε μια συνέντευξη που έδωσε στο CBS.

«Ένιωσες έκπληξη που στην "είπε" μετά από τόσα χρόνια;» ρώτησε η δημοσιογράφος Γκέιλ Κινγκ του CBS τον Σπρίνγκστιν με τον ρόκερ να απαντά με τη χαρακτηριστική μπάσα φωνή του «όχι ακριβώς. Όλα είναι πιθανά (σ.σ. με τον Τραμπ)». Συνεχίζοντας για τη γενικότερη κατάσταση των ΗΠΑ ο Σπρίνγκστιν σχολίασε: «Είναι τρομακτικό. Ζούμε σε μια τρομακτική εποχή. Τα ηνία του έθνους βρίσκονται στα χέρια κάποιου που δεν έχει καμία ιδέα τι σημαίνει αυτό... Και, δυστυχώς, έχουμε κάποιον που νιώθω ότι δεν έχει καμία ιδέα του τι σημαίνει να είσαι Αμερικανός».

T

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «This Morning», Γκέιλ Κινγκ, κολλητή φίλη της Όπρα Γουίνφρεϊ, προσπαθούσε πολύ καιρό να πάρει αυτή τη συνέντευξη από τον The Boss και τελικά τα κατάφερε και πόσταρε πολύ υλικό από τη συνάντησή τους στο Instagram. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιτίθεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ. Τον Οκτώβριο του 2016 είχε δηλώσει στο Rolling Stone ότι «το έθνος βρίσκεται υπό πολιορκία από έναν ηλίθιο. Πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός. Είναι τραγωδία για τη δημοκρατία μας».

Το 2018, δε, ο Σπρίνγκστιν, ο οποίος κατά καιρούς έχει εμφανιστεί σε συγκεντρώσεις του Δημοκρατικού Κόμματος, είχε κατηγορήσει τον Τραμπ ότι είναι «βαθύτατα κατεστραμμένος» και «επικίνδυνος». Ο Σπρίγκστιν μίλησε για το τελευταίο του άλμπουμ «Western Stars» και την ταινία γουέστερν που είναι βασισμένη σε αυτό. Η ταινία ηχογραφήθηκε στο κτήμα του ρόκερ στο Νιού Τζέρσεϊ. Το «Western Stars» σκηνοθετήθηκε από τον ρόκερ και τον Thom Zimny, κινηματογραφιστή που κέρδισε το βραβείο Emmy για το «Springsteen On Broadway».

T
T
T
Ντόναλντ ΤραμπΌπρα ΓουίνφρεϊΜπρους Σπρίνγκστιν