Lifestyle|23.06.2020 14:19

Αργύρης Πανταζάρας: O «Θέμης» από το Κόκκινο Ποτάμι εξηγεί γιατί δεν έκανε τηλεόραση

Newsroom

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Open, «Κόκκινο Ποτάμι». Ο ταλαντούχος ηθοποιός, με τις κορυφαίες συνεργασίες, τιμημένος με το βραβείο Δημήτρης Χορν, εξηγούσε το 2018 στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο γιατί δεν είχε κάνει ως τότε τηλεόραση, το «βάρος» του βραβείου και την επιθυμία του να γίνει πατέρας. 

Είναι ένας από τους νεότερους κατόχους του Χρυσού Σταυρού (του Θεατρικού Βραβείου «Δημήτρης Χορν»). Αν και δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποιο τηλεοπτικό σίριαλ, ο 28χρονος είναι αγαπητός στο ευρύ κοινό λόγω της συμμετοχής του σε μια σειρά από τηλεοπτικά σποτ για γνωστή ετικέτα μπίρας. Όποιος μείνει σε ένα βραβείο και σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική παρουσία, δυστυχώς θα χάσει την ουσία. Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι κάτι πολύ περισσότερο από την εικόνα του (πολύ παραπάνω και από τις χίλιες λέξεις του κινέζικου γνωμικού – όπως και το κείμενο).

Το κοντοκουρεμένο μαλλί ίσως να φανερώνει και τη διάθεσή του, τη στοχοπροσήλωσή του στο νέο του εγχείρημα, το θεατρικό μονόλογο Ένας Καλός Λόγος – που είναι βασισμένο σε κείμενα του Fyodor Dostoevsky και του Waclaw Nizynski. Έχοντας ήδη κορυφαίες συνεργασίες (με Χουβαρδά, Μαρμαρινό, Βογιατζή, Κονιόρδου, Καραμπέτη), ο Βολιώτης ηθοποιός συνυπογράφει τη σκηνοθεσία της παράστασης με την Ελίνα Μαντίδη, φιλοδοξώντας για μια ακόμη φορά να αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο ελληνικό θέατρο.

Αργύρης ΠανταζάραςΚόκκινο ποτάμι