Lifestyle|29.10.2019 15:30

Γνωστός DJ : «Η Ναταλία Γερμανού με στοχοποίησε, λες και με είχε άχτι»

Newsroom

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Κατερίνα Καινούργιου είχε σχολιάσει  μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε» τους ωραιότερους άνδρες της χρονιάς, αναφέροντας πως δεν της άρεσε το στιλ του κορεάτικου συγκροτήματος BTS που ήταν στη λίστα και πως δεν μπορούσε να ξεχωρίσει αν είναι άνδρες ή γυναίκες από την εμφάνισή τους.

Τα συγκεκριμένα σχόλια εξόργισαν τόσο τους θαυμαστές τους συγκροτήματος, Έλληνες και ξένους, όσο και τη Ναταλία Γερμανού, η οποία τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της, τονίζοντας πως αυτά τα σχόλια δεν αρμόζουν για μία νεανική εκπομπή.

«Αυτά δεν ήταν σχόλια μιας νεανικής εκπομπής, ήταν σχόλια που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε στο βυζάντιο. Ξαφνικά ο DJ Pitsi, που εγώ τον έχω συνηθίσει όποτε γυρνάνε από break να ψάχνει ποια κάμερα τον παίρνει για να πλασαριστεί και να πει τα λόγια ενός τραγουδιού που δεν τα ξέρει κιόλας. Ξαφνικά από πού και ως πού θα μου πει ο DJ Pitsi τα σχόλια του για ένα συγκρότημα που έχει βγει εξώφυλλο στο Time, τα παιδιά κάνουν πολύ αξιόλογη δουλεία δεν είναι απλά pop συγκρότημα», είπε η παρουσιάστρια του Alpha στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο.

Ο Dj Pitsi μίλησε στο «Down Town» της Κύπρου και μεταξύ άλλων απάντησε και για τα σχόλια που είχε κάνει για τον ίδιο η Ναταλία Γερμανού. «Καταρχήν, δεν σχολίασα καθόλου καλλιτεχνικά, κανένα συγκρότημα. Ήταν άστοχο αυτό που ειπώθηκε. Ήταν ένα βίντεο με τους 15 ωραιότερους άνδρες κι είχα δει στις πρώτες θέσεις έναν άντρα με βαμμένα ροζ μαλλιά, lip gloss και με δέρμα σαν πορσελάνη. "Αυτό", είχα πει, "μου μοιάζει σαν κορίτσι". Χωρίς να θίξω κάτι, χωρίς να πω κάτι σεξιστικό. Και, σίγουρα, δεν έκρινα κανένα συγκρότημα! Δεν σχολίασα κανέναν καλλιτεχνικά – κι ούτε θα το ‘κανα ποτέ. Ήταν κάτι που έγινε για πλάκα, και μετά όλο αυτό πήρε άλλες διαστάσεις…». 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Χατζηγεωργίου, αν έχει μιλήσει με τη Ναταλία Γερμανού, ο ίδιος απαντά: «Όχι, δεν μιλήσαμε. Και, για να είμαι ειλικρινής, η αλήθεια είναι πως στενοχωρήθηκα λίγο γιατί ήταν η πρώτη φορά που έγινα «στόχος» τηλεοπτικά – για ένα θέμα το οποίο, σου επαναλαμβάνω, έγινε για πλάκα! Η Ναταλία ήθελε απλά να πει κάτι στην εκπομπή της, με στοχοποίησε -γιατί ασχολήθηκε μαζί μου και σε άλλα θέματα, στο πώς κινούμουν για παράδειγμα στην εκπομπή της Κατερίνας-, λες και με είχε άχτι κάπως. Τη γυναίκα δεν την ξέρω καν προσωπικά! Δεν έδωσα μεγαλύτερη σημασία. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ας πούνε ό,τι θέλουν!».

Ναταλία Γερμανούdj