Lifestyle|30.10.2019 12:14

GNTM και Άγγελος Μπράτης: Η αποχώρηση, το σόου και τα spoilers (vid)

Newsroom

Στους υπέροχους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενες του «GNTM 2», για μία δοκιμασία που ολοκληρώθηκε με άλλη μία αποχώρηση. Οι 16 υποψήφιες, έπρεπε να οπτικοποιήσουν το όραμα του Άγγελου Μπράτη, καθώς κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε «Bratis girls», παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή του σχεδιαστή. Τα μοντέλα μετά έπρεπε να παρουσιάσουν τα ρούχα μιας συλλογής, αποκλειστικά σχεδιασμένης για το Greece’s Next Top Model.

Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου αναδείχθηκε νικήτρια της χθεσινής δοκιμασίας ενώ η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Σουζάνα. Όταν τα κορίτσια επέστρεψαν στο σπίτι του «GNTM», η Αννα-Μαρία, μιλώντας για το πλεονέκτημά της στην επόμενη φωτογράφιση, τα «έβαλε» με την Μαρτίνα και την Κάτια

«Εάν έχω ντισαβαντάζ θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα για κοπέλες που δεν θέλω να είναι μέσα στο σπίτι γιατί με ενοχλούν, γιατί υπάρχουν αυτές οι κοπέλες και είναι η Κάτια και η Μαρτίνα. Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάποιες άλλες. Αυτές οι κοπέλες για μένα είναι αδιάφορες, γελοίες, ό,τι χειρότερο μέσα σε αυτό το σπίτι και νομίζω δεν τις θέλει καμία» δήλωσε η 18χρονη διαγωνιζόμενη του «GNTM 2».

T

Τα spoilers πάντως θέλουν την Σουζάνα να επιστρέφει μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρτίνας. Δείτε το βίντεο με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει το αποτέλεσμα:

Ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη

«Φέτος στο "GNTM" αισθάνομαι πιο άνετα, είμαι πιο πολύ ο εαυτός μου, και όταν μου έγινε η πρόταση, είπα αμέσως το "ναι" και μετά έπρεπε να το διαχειριστώ όλο αυτό. Δεν ήταν εύκολο» δήλωσε χαρακτηριστικά στην αρχή της συνέντευξής του στην Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού του STAR. Η Ελένη δεν μπορούσε παρά να τον ρωτήσει αν έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα κοριτσιών, με τον σχεδιαστή να απαντάει πως η αγαπημένη του είναι μόνο μια, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει το όνομά της.

T

Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε πως «... εμείς δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα στο σπίτι, δηλαδή τα μαθαίνουμε τώρα που βλέπουμε τα επεισόδια. Όσα έχουν γυριστεί δεν μας λέει κανείς. Τίποτα για το τι συμβαίνει στο σπίτι, γιατί πρέπει να μένουμε ανεπηρέαστοι. Αλλά και τώρα που έχουμε δει τι συμβαίνει, πάλι πρέπει να μην επηρεαζόμαστε, γιατί πρέπει να κρίνουμε τις φωτογραφίες τους και μόνο εάν κάποιο κομμάτι του χαρακτήρα τους το δούμε την ώρα της φωτογράφισης και που μπορεί να επηρεάσει τη δουλειά της, το λέμε. Αλλά το τι κάνουν στις διαπροσωπικές τους σχέσεις δεν μας αφορά, όπως και δεν θα αφορούσε κάποιον άλλον για τη δουλειά του. Και εμένα, δηλαδή, δεν θα ήθελα να με κρίνει κάποιος για το πώς διασκεδάζω ή πώς μιλάω ή τι κάνω στην προσωπική μου ζωή».

Στα 41 του ο Άγγελος Μπράτης πέρασε τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής του

Έχοντας δυο βάσεις, μία στην Ελλάδα και μία στην Αγγλία, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξήγησε πως το επάγγελμά του είναι διεθνές και δε χρειάζεται… λεξικό. «Η μόδα είναι μια διεθνής γλώσσα. Η Ελλάδα είναι μια εύκολη βάση και τα αεροπλάνα, επίσης, είναι εύκολα. Πετάω συνέχεια. Έχω και το σπίτι μου στην Αγγλία, πάντα έχω δυο βάσεις. Κάθε φορά μου αρέσει το καινούργιο. Με την Ελλάδα όμως είμαι πιο πολύ δεμένος. Αφ' ενός γιατί εδώ βρίσκεται η οικογένειά μου και οι φίλοι και αφ' ετέρου είμαι δεμένος με την απλότητα των Κυκλάδων. Όπου και να πάω διακοπές, πρέπει να έρθω και εδώ». Τέλος, αποκάλυψε πως στα τέλη του επόμενου μήνα θα ανοίξει το δικό του ατελιέ στο Κολωνάκι και θα το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι.

Με τη μαμά του στο Next Top Model
Άγγελος ΜπράτηςGNTM 2GNTM