Lifestyle|24.10.2018 15:44

Κόντρα Μπαλατσινού - Ουγγαρέζου: Δημήτρη, get a life

Newsroom

Έφεση στις παρεξηγήσεις έχει ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, που δημιούργησε άλλη μία με τα σχόλιά του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για την Τζένη Μπαλατσινού και τον υποτιθέμενο νέο σύντροφό της. Το πρωί της Δευτέρας 22/10 στην εκπομπή Πρωινό του ANT1, o Ουγγαρέζος με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε παπαρατσικές φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού, που εθεάθη σε μηχανή με νεαρό άνδρα.

Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι η Μπαλατσινού δείπνησε με τον νεαρό άνδρα το βράδυ της Κυριακής, ενώ το βράδυ του Σαββάτου είχαν διασκεδάσει σε γνωστό μπαρ. «Ο άνθρωπος που έχει έρθει πολύ κοντά στην Τζένη Μπαλατσινού, τους βγάλαμε φωτογραφία χθες το βράδυ που τη συνόδευσε για φαγητό. Ήταν και το Σάββατο μαζί.

Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών, το Σάββατο διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ του Κολωνακίου, είναι 10 χρόνια νεότερος. Είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Η «πληρωμένη» απάντηση της Μπαλατσινού

Αν και η Τζένη Μπαλατσινού δεν μας έχει συνηθίσει σε απαντήσεις αναφορικά με φήμες για την προσωπική της ζωή, αυτή τη φορά πήρε θέση ανεβάζοντας ένα Insta Story... φωτιά. «Δημήτρης Ουγγαρέζος: δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το «έγκριτο» ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ… Είναι θλιβερό Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε. Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου», έγραψε. Το hashtag #getalife είναι ενδεικτικό.

Ο Ουγγαρέζος περίμενε μια πιο διακριτική διαχείριση...

Το πρωί της Τρίτης 23/10 η Φαίη Σκορδά – η οποία παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής ότι της έχουν χρεώσει σχέση με νεαρό άνδρα που ήταν συγγενής της - θέλησε να σχολιάσει το θέμα με τη φημολογούμενη σχέση και είπε: «Έχω ένα information να σας πω, ότι ο κύριος που ήταν στη μηχανή, ο οδηγός με την Τζένη Μπαλατσινού, είναι φίλος της.»

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έσπευσε να απαντήσει: 

«Καλά κάνεις και το λες, μας το είπε πολύ καλά χθες και η Τζένη και την ευχαριστούμε». Η παρουσιάστρια του είπε: «Καλά μη σοβαρεύεις…» και εκείνος συνέχισε θέλοντας να δείξει την ενόχλησή του για αυτά που έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού: «Σοβαρεύω γιατί εμείς δεν μιλήσαμε για δεσμό. Προσέχω πάρα πολύ τα λόγια μου, δόξα τω Θεώ ξέρω ελληνικά και είπα πάρα πολύ συγκεκριμένα πράγματα…Κοροϊδέψαμε τη φωτογραφία ότι είναι σκοτεινή και ότι δεν προκύπτει τίποτα από αυτή, είπαμε ότι έχουν έρθει κοντά και ότι δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι όλο αυτό. Περίμενα μια πιο διακριτική διαχείριση γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο, δεν μίλησα για κανέναν δεσμό.»

Τζένη ΜπαλατσινούΔημήτρης Ουγγαρέζος