Lifestyle|05.11.2019 12:04

Ντένις Κουέιντ: Έτοιμος για τέταρτο γάμο, με 26χρονη φοιτήτρια (pic)

Newsroom

Ο 65χρονος ηθοποιός Ντένις Κουέιντ βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημιουργικά διαστήματα της ζωής του και μάλιστα δηλώνει είναι έτοιμος για τέταρτο γάμο. Πρώτη του σύζυγος ήταν η Πάμελα Τζέιν Σολς, δεύτερη η Μεγκ Ράιαν, η οποία τον εγκατέλειψε για χάρη του ηθοποιού Ράσελ Κρόου και απέκτησαν μαζί έναν γιο και τρίτη ήταν η Κίμπερλι Μπάφινγκτον. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2004 και μαζί απέκτησαν δίδυμα αγόρια, το 2007. Η Κίμπερλι Μπάφινγκτον έκανε αίτηση διαζυγίου το 2012, λόγω «αγεφύρωτων διαφορών και ασυμφωνίας χαρακτήρων». 

Ο ηθοποιός, που στη δεκαετία του '90 έδωσε μάχη με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, ετοιμάζεται να παντρευτεί την 26χρονη Λάουρα, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Τέξας όπου κάνει το διδακτορικό της. Ο Ντένις Κουέιντ - όπως αναφέρει δημοσίευμα του People - ανακοίνωσε πως ο γάμος τους θα γίνει μέσα στο 2019 και η Λάουρα φοράει ήδη το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της. Ο ηθοποιός περιέγραψε πώς της έκανε πρόταση γάμου πριν από ένα μήνα. Καθώς πόζαραν για μια selfie φωτογραφία σε ένα ταξίδι τους στη Χαβάη, εκείνος την κοίταξε και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Της έδωσε το μονόπετρο και εκείνη έπαθε σοκ και έπεσε κάτω.

T

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2018, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του τρίτου διαζυγίου του Ντένις Κουέιντ. 

Ντένις Κουέιντ