Lifestyle|05.11.2019 16:30

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης τους

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιαςκαθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η πρωταθλήτρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο της Αττικής και όλα κύλησαν ομαλάΤις τελευταίες ώρες, φίλοι και συγγενείς καταφθάνουν στο μαιευτήριο, γεμίζοντας το ζευγάρι με ευχές και δώρα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή τους φωτογραφία. Συγκεκριμένα, οι δύο γονείς ποζάρουν αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους. «Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας ο υπερήφανος μπαμπάς.

Από την άλλη, η αθλήτρια στην πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν. Η ίδια ταυτόχρονα μας έδειξε λίγες εικόνες μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου που νοσηλεύεται και από τον στολισμό του. «Δεν έχω λόγια. Σας ευχαριστούμε για όλες τις ευχές» έγραψε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Βασιλική ΜιλλούσηκόρηΛευτέρης Πετρούνιαςγέννηση