Lifestyle|25.10.2018 10:32

Δέσποινα Βανδή: Δείτε το τρέιλερ της νέας της εκπομπής

Newsroom

Μετά την ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης εκπομπής του συζύγου της Ντέμη Νικολαΐδη στο Open, μπήκαμε στο Instagram της Δέσποινας Βανδή για να δούμε πώς εξελίσσονται τα γυρίσματα της δικής της εκπομπής, επίσης στο Open.

Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία πολλές φορές μάς έχει δείξει τα κουλουράκια και τις μαγειρικές τις απόπειρες στα social media, θα δούμε και τον διακεκριμένο σεφ Βαγγέλη Δρίσκα. Η εκπομπή τους θα εστιάζει στη γαστρονομία και την παράδοση, και αναμένεται να βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν.

Πρόκειται για μία παραγωγή της Δέσποινας Βανδή, βασισμένη σε μια δική της ιδέα που επεξεργαζόταν χρόνια και ήθελε να υλοποιήσει. Θα παρουσιάζει την Ελλάδα μέσα από τα δικά της μάτια, τα αξιοθέατα, τις παραδοσιακές συνταγές και τα τοπικά προϊόντα. Μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα θα εμβαθύνει στην ιστορία κάθε τόπου και φυσικά στα γευστικά του μονοπάτια. Εν αναμονή της πρεμιέρας, είδαμε teaser video.

T

T

«Την Ελλάδα που αγαπώ,αυτή θέλω να σας δείξω,σε όλες της τις αποχρώσεις! Στήνουμε μια εκπομπή με πολλή αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας που έχει τόσες γωνιές που ούτε κι εγώ ακόμα που θεωρώ πως έχω ταξιδέψει αρκετά,τις ξέρω! Αυτές θα φωτίσουμε! Χαρούμενη που συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα!» έγραψε στο Instagram η Βανδή.

Open TVΔέσποινα Βανδή