Lifestyle|27.11.2018 21:56

Ζένια για Βλάσση Μπονάτσο: «Έγινε μπροστά μου όταν πέθανε» (vid)

Newsroom

Η κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια βρέθηκε καλεσμένη στο πρώτο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε τόσο για τις τωρινές σχέσεις της με τον παππού της Αλέξανδρο Λυκουρέζο - μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη - όσο και για την... ασθένεια του πατέρα της.

Σε ερώτηση του Αρναούτογλου για τη σχέση της με τον Λυκουρέζο, η Ζένια Μπονάτσου απάντησε: «Δεν μιλάω μαζί του. Δεν του μιλάω. Γύρισαν όλα τούμπα. Με το που έφυγε η γιαγιά μου από τη ζωή, όλα τούμπα. Σαν να ήταν τόσα χρόνια ένα ψέμα αυτό που ζούσαμε όλοι σε ένα σπίτι. Έχει προσπαθήσει ο ίδιος να μου μιλήσει. Δεν έχω απαντήσει».

 


Η Ζένια μίλησε ακόμα και για τα όσα την ενόχλησαν μετά τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, αποκαλύπτοντας ότι ο ηθοποιός έπασχε από μια σθένεια την οποία έχει κληρονομήσει και η ίδια: 

«Με είχε πειράξει που ανέφεραν για τον πατέρα μου διάφορα. Για τις ουσίες, ότι παράτησε την οικογένεια του από επιλογή και ότι άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι. Ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ένιωσα την ανάγκη να βγω και να απαντήσω πολλές φορές. Γιατί ο λόγος ήταν καθαρά ένα κληρονομικό Αγγειοοίδημα. Είναι αυτοάνοσο νόσημα σπάνιο. Το έχω και εγώ. Το έχω κληρονομήσει. Έγινε μπροστά μου όταν πέθανε. Δεν έχει σχέση καμία άλλη ουσία»!

Ο Βλάσσης Μπονάτσος απεβίωσε σε ηλικία 54 ετών, στις 14 Οκτωβρίου 2004, όταν η Ζένια ήταν μόλις 7 ετών. 

Γρηγόρης ΑρναούτογλουThe 2night showANT1