Lifestyle|11.11.2019 16:49

People’s Choice Awards 2019: Η Τζένιφερ Άνιστον αποθεώθηκε (vid)

Newsroom

Μια από τις πιο γεμάτες επαγγελματικές της περιόδους διάγει η Τζένιφερ Άνιστον, που επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά «The Morning Show». Μετά την τιμητική διάκριση στα βραβεία SAG-Aftra την περασμένη βδομάδα, σειρά πήραν τα πολύ σημαντικότερα People’s Choice Awards, τα οποία εγκαινιάζουν κιόλας μια μακρά περίοδο απονομών στην αμερικανική σκηνή του θεάματος.

Η Τζένιφερ Άνιστον είδε τον καλό της φίλο Άνταμ Σάντλερ να τη φωνάζει στη σκηνή για να της δώσει ένα από τα πιο τιμητικά βραβεία της βραδιάς, το Icon Award που είναι ένα επιστέγασμα μιας συνολικής καριέρας κι όχι μόνο για τη φετινή χρονιά. Η  Άνιστον συγκινημένη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάντλερ, τον οποίο είπε ότι υπεραγαπά.

T

Η 51χρονη ηθοποιός δε θα μπορούσε να παραλείψει να αναφέρει τη σειρά που απογείωσε την καριέρα της, τα «Φιλαράκια», ενώ φάνηκε αρκετά συγκινημένη με τη βράβευση, σε βαθμό που αρκετές φορές έχασε τα λόγια της.

«Δεν κάνουμε τις ταινίες και τις σειρές για τους κριτικούς, για τους συναδέλφους μας ή για να κάνουμε τους δικούς μας περήφανους. Το κάνουμε…για τα λεφτά. Αστειεύομαι. Το κάνουμε για εσάς και τίποτα δεν θα είχε αξία χωρίς εσάς. Σας αγαπώ. Όταν μου είπαν ότι θα πάρω αυτό το βραβείο σκέφτηκα "Θεέ μου, βρίσκομαι τόσον καιρό στη δουλειά;" και μετά συνειδητοποίησα ότι όντως βρίσκομαι. Τα Φιλαράκια ήταν και είναι δώρο μιας ολόκληρης ζωής».

T

Η νέα σειρά της Apple TV+ εξετάζει θέματα που πρόβαλε το κίνημα #MeToo

Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το «The Morning Show». Μια πρωτότυπη σειρά για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία βίντεο της Apple Inc's, όπου η ηθοποιός συναντάται ξανά με την «αδελφή» της στα διάσημα «Φιλαράκια», Ρις Γουίδερσπουν.

Στη σειρά των 10 επεισοδίων, η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται μια γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο σε μια πρωινή εκπομπή, της οποίας ο συμπαρουσιαστής, τον οποίο υποδύεται ο Στιβ Καρέλ, απολύεται έπειτα από τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο λόγος που επέλεξε να πρωταγωνιστήσει στη συγκεκριμένη σειρά είναι γιατί «μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ πρωινά talk show και το να μαθαίνω πράγματα για τον κόσμο πίσω από αυτά. Είναι απλά συναρπαστικό. Είναι το πλέον ικανοποιητικό πράγμα που έχω κάνει εδώ και χρόνια». 

People's Choice AwardsΤζένιφερ Άνιστον